fbpx

„NE BRINI, DRAGA“- PREMIJERA NOVOG HIT FILMA

POGLEDAJTE „NE BRINI, DRAGA“ 7. STUDENOG NA HBO MAXU

Novi hit film „Ne brini, draga“ (Don’t worry darling) imat će premijeru 7. studenog na HBO Max streaming platformi. Film će također biti prikazan na HBO kanalu 18. prosinca u 20.00h.

Redateljica je Olivia Wilde, koja ujedno i glumi u filmu, uz Florence Pugh, Harryja Stylesa, Gemmu Chan, KiKi Layne i Chrisa Pinea. U ostalim ulogama su Nick Kroll, Sydney Chandler, Kate Berlant, Asif Ali, Douglas Smith, Timothy Simons i Ari’el Stachel.

Alice (Florence Pugh) i Jack (Harry Styles) imaju sreću što žive idealiziranoj zajednici Victory, eksperimentalnom gradu sagrađenom za muškarce koji rade za tajni projekt Victory i njihove obitelji.

Društveni optimizam iz 1950-ih koji zastupa njihov izvršni direktor, Frank (Chris Pine) – koji je ujedno korporativni vizionar i motivacijski životni trener – utječe na svaki aspekt svakodnevnog života u toj pustinjskoj utopiji.

Dok muževi provode svaki dan u sjedištu projekta Victory, radeći na “razvoju progresivnih materijala”, njihove supruge, uključujući Frankovu elegantnu partnericu Shelley (Gemma Chan), provode svoje vrijeme uživajući u ljepoti, luksuzu i razuzdanosti njihove zajednice. Život je savršen, a njihov poslodavac zadovoljava sve njihove potrebe.

Sve što traži zauzvrat je diskrecija i neupitna predanost projektu Victory. Ali kad se počnu pojavljivati pukotine u njihovom idiličnom životu, otkrivajući nešto puno opasnije što se krije ispod te atraktivne fasade, Alice se počinje propitkivati što točno rade u Victoryju i zašto. Što je Alice spremna izgubiti kako bi razotkrila što se uistinu događa u ovom raju?

Uzmite kokice, zavalite se u krevet i uđite u svijet drame i misterije uz film “Ne brini, draga”! 

Pogledajte hit film na HBO Max!

Foto: Press – WarnerMedia