Kolinda Grabar-Kitarović svečano otvorila Dane mladog maslinovog ulja
By redakcija On 17 stu., 2018 At 01:01 PM | Categorized As Gastro, LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Vodnjan…

Svi putevi maslinovih ulja u studenome vode u Vodnjan!

Kolinda Grabar-KitarovićJučer je prigodnim svečanim programom otvorena manifestacija 14. Dani mladog maslinovog ulja. Uz nazočnost uzvanika i brojnih gostiju Grada Vodnjana i manifestacije Dani mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello, nazočnima su se obratili župan Istarske županije Valter Flego te gradonačelnik grada Vodnjana Klaudio Vitasović. Gradonačelnik je kao domaćin pozdravio sve nazočne i zahvalio se svima koji su sudjelovali u stvaranju Kolinda Grabar-Kitarovićrezultata u kvaliteti i prepoznatljivosti vodnjanskih maslinovih ulja. Pred kraj svečanog programa, velikom skupu obratila se i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja je ujedno proglasila manifestaciju otvorenom.
Na manifestaciji 14. Dani mladog maslinovog ulja očekuje vas bogat program tijekom vikenda. U subotu su se vrata velikog šatora otvorila u 10.00 sati, a zatvaraju se u 21.00 sat, dok se u nedjelju otvaraju u isto vrijeme no zatvaraju u 20.00 sati.

Foto: Press

comment closed