fbpx

Ekskluzivno: Lana Banely: Krštenje je bilo prekrasno!

Veliki dan…

Lana i Andy Bara u subotu su krstili sina u krugu obitelji i kumova

Lana Banely– Otkad je na svijet došao moj sin za mene je počeo život. Ništa prije toga ne može se usporediti s osjećajima koji su se u meni probudili kad sam ga ugledala. Emocije su jače iz dana u dan, nevjerojatno koliko sam zaljubljena u to maleno biće koje smo suprug i ja priželjkivali. On je naš blagoslov i otkad ga imamo, život nam je još ljepši i ispunjeniji – rekla je HTV-ova voditeljica ekskluzivno za portal Scena.hr. Lijepa Lana Banely sredinom siječnja rodila je sina Adriana.  Prošle subote 24. svibnja su Lana i njezin suprug Andy Bara krstili sina.
– Krštenje je bilo prekrasno, u krugu obitelji i kumova. Adriano je bio miran, dobar i nasmijan. Bio je to veliki i važan dan za sve nas – otkrila je sretna majka za portal Scena.hr. Lana uživa u svakom trenutku majčinstva.
– Svaka majka u sebi ima taj instinkt da u trenutku kad primi dijete zna kako će s njim. Čak ni noćna buđenja ne predstavljaju problem jer ništa mi nije teško za moju bebu i njegove potrebe. Od rođenja je jako dobar, izuzetno napredan i stalno je nasmijan. Baš je vesela beba, prava sam sretnica! – kazala je radosno Lana. Osim u majčinstvu, Lana uživa i u braku. Voditeljica i sportski menadžer  vjenčali su se lani u srpnju Staroj gradskoj vijećnici na Gornjem Gradu u Zagrebu nakon četverogodišnje veze.

Foto: Privatni album