fbpx

Jedan od najeksplicitnijih domaćih filmova – Za ona dobra stara vremena

Hrvatska…

Jesu li bolje odabrali oni koji su u potrazi za boljim sutra napustili Hrvatsku ili oni koji su ostali – rekao je producent i scenarist filma Za ona dobra stara vremena Dominik Galić

Za ona dobra stara vremena

Za ona dobra stara vremena– Kroz ljubavne scene željeli smo filmu dati ne samo dozu uzbuđenja, nego i što realniji prikaz svakodnevice. Egzistencijalna pitanja, depresija i monotonija isprepliću se sa strašću i ljubavlju i pokušavaju dati odgovor na pitanje aktualno gotovo tri desetljeća – jesu li bolje odabrali oni koji su u potrazi za boljim sutra napustili Hrvatsku ili oni koji su ostali – rekao je producent i scenarist filma Dominik Galić.
Novi uradak domaće kinematografije začinjen je i značajnom količinom erotike. Film ‘Za ona dobra stara vremena‘ okupio je impresivnu filmsku ekipu te naznačio neki novi smjer priče koja posljednjih godina ne silazi s naslovnica – ostati u Hrvatskoj ili otići.
– Uz sve aktualniju temu iseljavanja iz domovine, film ‘Za ona dobra stara vremena’ redatelja Eduarda Galića donosi zanimljivu dozu erotike i pikantnih scena – kažu iz Continental filma.
Za ona dobra stara vremenaOsim priče u filmu Za ona dobra stara vremena zanimljiva je i odlična glumačka postava, u kojoj su se našli kako mlade nade hrvatske glume, tako i iskusne glumačke legende – Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić, Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević, Žarko Potočnjak i Karlo Mlinar.
– Posebno mjesto zauzima ime nedavno preminulog glumačkog doajena Ive Gregurevića, kojem je ovo posljednja u cijelosti snimljena filmska uloga u impresivnom glumačkom nizu – poručuju iz Continental filma.
Scenarist i producent filma Za ona dobra stara vremena je Dominik Galić, direktor fotografije je Dario Hacek, dok su za montažu i zvuk zaduženi Ivan Zelić i Stjepan Lučić.
Film Za ona dobra stara vremena u kino dvorane dolazi 31. siječnja 2019. godine.

Foto: Press