fbpx

Jedan od najeksplicitnijih domaćih filmova – Za ona dobra stara vremena

Hrvatska…

Jesu li bolje odabrali oni koji su u potrazi za boljim sutra napustili Hrvatsku ili oni koji su ostali – rekao je producent i scenarist filma Za ona dobra stara vremena Dominik Galić

 

– Kroz ljubavne scene željeli smo filmu dati ne samo dozu uzbuđenja, nego i što realniji prikaz svakodnevice. Egzistencijalna pitanja, depresija i monotonija isprepliću se sa strašću i ljubavlju i pokušavaju dati odgovor na pitanje aktualno gotovo tri desetljeća – jesu li bolje odabrali oni koji su u potrazi za boljim sutra napustili Hrvatsku ili oni koji su ostali – rekao je producent i scenarist filma Dominik Galić.

ona dobra stara vremena

 

Novi uradak domaće kinematografije začinjen je i značajnom količinom erotike. Film ‘Za ona dobra stara vremena‘ okupio je impresivnu filmsku ekipu te naznačio neki novi smjer priče koja posljednjih godina ne silazi s naslovnica – ostati u Hrvatskoj ili otići.

– Uz sve aktualniju temu iseljavanja iz domovine, film ‘Za ona dobra stara vremena’ redatelja Eduarda Galića donosi zanimljivu dozu erotike i pikantnih scena – kažu iz Continental filma.

Osim priče u filmu Za ona dobra stara vremena zanimljiva je i odlična glumačka postava, u kojoj su se našli kako mlade nade hrvatske glume, tako i iskusne glumačke legende – Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić, Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević, Žarko Potočnjak i Karlo Mlinar.

– Posebno mjesto zauzima ime nedavno preminulog glumačkog doajena Ive Gregurevića, kojem je ovo posljednja u cijelosti snimljena filmska uloga u impresivnom glumačkom nizu – poručuju iz Continental filma.

Scenarist i producent filma Za ona dobra stara vremena je Dominik Galić, direktor fotografije je Dario Hacek, dok su za montažu i zvuk zaduženi Ivan Zelić i Stjepan Lučić.

Film Za ona dobra stara vremena u kino dvorane dolazi 31. siječnja 2019. godine.

Foto: Press