Brooklyn 99 – nove humoristične serije na malim ekranima
By redakcija On 13 ožu., 2018 At 01:53 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

HRT…

Hrvatska radiotelevizija od sutra prikazuje novu sezonu serije Brooklyn 99

Brooklyn 99

Brooklyn 99HRT od sutra, 14. ožujka 2018. godine, na Drugome programu Hrvatske televizije u kasnonoćnom terminu nakon 23.00 sati započinje s prikazivanjem četvrte sezone izvrsne američke humoristične serije Brooklyn 99. Serija koja je 2014. godine dobila Zlatni globus u kategoriji najbolje humoristične ili glazbene televizijske serije prati doživljaje detektiva Jakea Peralte, kojega tumači Andy Samberg, njegovih osebujnih i simpatičnih kolega te ozbiljnoga i strogoga kapetana Holta, kojega tumači Andy Braugher, iz 99. postaje njujorške policije. Osmislili su ju Emmyjem nagrađeni scenaristi i producenti Dan Goor i Michael Schur, a usto je Adam Samberg dobitnik Zlatnoga globusa u kategoriji za najboljega glumca u humorističnoj ili glazbenoj televizijskoj seriji.

Brooklyn 99

Treća sezona završila je uzbudljivom višedijelnom pričom s neočekivanim svršetkom: kapetan Holt i Jake Peralta ušli su u program zaštite svjedoka u prigradskome naselju na Floridi, kilometrima daleko od Brooklyna. U prvome nastavku nove sezone Jake i kapetan Holt prilagođuju se životu na Floridi u okviru programa zaštite svjedoka dok je opaki Jimmy Figgis Mesar i dalje u bijegu. Sa svakodnevicom ih povezuje samo savezna šerifica Karen Haas, koju tumači Maya Rudolph. Međutim, ponovno se nađu u opasnosti nakon što se munjevito proširi jedna njihova snimka. Uloge u seriji tumače Andy Samberg (detektiv Jake Peralta), Andre Braugher (kapetan Ray Holt), Terry Crews (narednik Terry Jeffords), Melissa Fumero (detektivka Amy Santiago) i Joe Lo Truglio (detektiv Charles Boyle), a urednica je Ranka Horvat.
Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) srijedom oko 23.00 humoristična serija Brooklyn 99 bit će dostupna i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi. Podrobniji podatci o programskim sadržajima Hrvatske radiotelevizije nalaze se na mrežnim stranicama Hrvatske radiotelevizije i na podstranicama za novinare press.hrt.hr.

Foto: Press

comment closed