fbpx

Brooklyn 99 – nove humoristične serije na malim ekranima

HRT…

Hrvatska radiotelevizija od sutra prikazuje novu sezonu serije Brooklyn 99

Brooklyn 99

Brooklyn 99HRT od sutra, 14. ožujka 2018. godine, na Drugome programu Hrvatske televizije u kasnonoćnom terminu nakon 23.00 sati započinje s prikazivanjem četvrte sezone izvrsne američke humoristične serije Brooklyn 99. Serija koja je 2014. godine dobila Zlatni globus u kategoriji najbolje humoristične ili glazbene televizijske serije prati doživljaje detektiva Jakea Peralte, kojega tumači Andy Samberg, njegovih osebujnih i simpatičnih kolega te ozbiljnoga i strogoga kapetana Holta, kojega tumači Andy Braugher, iz 99. postaje njujorške policije. Osmislili su ju Emmyjem nagrađeni scenaristi i producenti Dan Goor i Michael Schur, a usto je Adam Samberg dobitnik Zlatnoga globusa u kategoriji za najboljega glumca u humorističnoj ili glazbenoj televizijskoj seriji.

Brooklyn 99

Treća sezona završila je uzbudljivom višedijelnom pričom s neočekivanim svršetkom: kapetan Holt i Jake Peralta ušli su u program zaštite svjedoka u prigradskome naselju na Floridi, kilometrima daleko od Brooklyna. U prvome nastavku nove sezone Jake i kapetan Holt prilagođuju se životu na Floridi u okviru programa zaštite svjedoka dok je opaki Jimmy Figgis Mesar i dalje u bijegu. Sa svakodnevicom ih povezuje samo savezna šerifica Karen Haas, koju tumači Maya Rudolph. Međutim, ponovno se nađu u opasnosti nakon što se munjevito proširi jedna njihova snimka. Uloge u seriji tumače Andy Samberg (detektiv Jake Peralta), Andre Braugher (kapetan Ray Holt), Terry Crews (narednik Terry Jeffords), Melissa Fumero (detektivka Amy Santiago) i Joe Lo Truglio (detektiv Charles Boyle), a urednica je Ranka Horvat.
Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) srijedom oko 23.00 humoristična serija Brooklyn 99 bit će dostupna i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi. Podrobniji podatci o programskim sadržajima Hrvatske radiotelevizije nalaze se na mrežnim stranicama Hrvatske radiotelevizije i na podstranicama za novinare press.hrt.hr.

Foto: Press