Lidija Bačić: Zadovoljna sam prvim reakcijama na kalendar
By redakcija On 16 pro., 2017 At 01:20 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zagreb…

Da je ovo vrijeme Lidije Bačić nesumnjivo je pokazala pomama za kalendarom, najavljenim prije par dana na službenom predstavljanju istog za 2018. godinu

Lidija Bačić

Lidija Bačić– Izuzetno sam zadovoljna prvim reakcijama na kalendar, te kvalitetom finalnog rezultata. Nisam nikada razmišljala o tome koliko ljudi, koliko sitnih detalja i sata rada stoji iza ovakvog projekta, a sama suradnja s velikim brandom iz autoindustrije, govori o ozbiljnosti cijele priče. Bavljenje ovim poslom zahtjeva različite pristupe komunikacije s tržištem i publikom – rekla je Lidija Bačić.
U društvu poslovnih partnera i suradnika kalendar za 2018. godinu je predstavljen u jednoj od poslovnica auto kuće, koja je za ovu prigodu pretvorena u klub/ galeriju. Dobri automobili, scenska rasvjeta i glazba te fotografije atraktivne pjevačice koja u posljednje vrijeme plijeni pažnju publike i medija.
– U 21 stoljeću, sigurno nisam prva žena koja se fotografira, niti fotografira na bilo koji način, ali je zanimljivo gledati reakcije i slušati komentare, kojih svakako nije malo. Na svojim nastupima, publici se prvenstveno obraćam pjesmom, a da nije tako, ne bih se smatrala uspješnom u pjevačkom poslu. Fizički izgled je dio prezentacije, a sve žene, posebno one u svijetu show biznisa ulažu u njega puno ili mu daju veliku pažnju. Drago mi je što mojoj publici imponira moj glas,jednako kao i moj stas – zaključila je Lidija Bačić.
Planovi za 2018. su veliki, a fotografije s kalendara koji je osmislio i realizirao Viktor Drago, listat će se u mnogim domovima i poslovnim prostorima širom Hrvatske, a i šire!

Foto: Press – Viktor Drago

comment closed