fbpx

Ana Vilenica kao Kurt Cobain odnijela pobjedu u TLZP

Show…

Nakon njenog nastupa letjele su stolice – Ana Vilenica kao Kurt Cobain odnijela pobjedu u TLZP

Ana Vilenica

Ana Vilenica– Kapa dolje, stolica dolje – komentirao je Petreković nastup Ane Vilenice u showu Tvoje lice zvuči poznato.
Pobjednica četvrte epizode najgledanijeg glazbeno-zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ je Ana Vilenica koja je oduševila gledatelje i žiri izvevši veliki hit ‘Smells Like Teen Spirit’ kao Kurt Cobain iz grupe Nirvana. Sjajnim rokerskim nastupom i transformacijom u legendarnog buntovnog glazbenika i umjetnika osvojila je žiri i dobila same pohvale. Štoviše, u emisiji su letjele i stolice koje su nakon Aninog nastupa bacili muški članovi žirija.
– Ovo je jedna ziheraška pjesma koja mora donijeti pobjedu. Imala si taj njegov podrapan seksi glas, tu žestoku emociju. On ima toliku emocija koje vrište iz njega, to sam željela vidjeti i – vidjela sam. Bila si fantastična, bravo – poručila je Vilenici Nives, a s njom se složio i Kedžo koji je rekao:
– Ogroman skok za tebe. Mene si kupila, ja ti vjerujem – i dodao da ga je njen nastup uspio naježiti.
Zahvaljujući Aninoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi Mogu sve iz Zagreba.
Nove fenomenalne transformacije očekuju nas i iduće nedjelje. Maja Bajamić sljedeći će tjedan biti Jasmin Stavros, Ana Vilenica postat će Lana Jurčević, dok će Matko Knešaurek utjeloviti jednu od članica grupe ‘Spice Girls’. Drele će postati Cher, Amel Ćurić bit će J Balvin, a Katarina Baban nastupit će s pjesmom Prljavog kazališta. Paola Valić bit će Taylor Swift, a Damir Poljičak utjelovit će legendarnog Joea Cockera.

Foto: Press