fbpx

UFC 245 uživo: Najjači borbeni spektakl ovog vikenda

New York…

Spektakl iz New Yorka UFC 245

UFC 245U noći sa subote 14. prosinca na nedjelju 15. prosinca, od 4 ujutro na portalu GOL.hr ljubitelji borilačkih sportova mogu pratiti novi UFC 245 spektakl koji je s obzirom na popis borbi možda i najjači do sada, a gledatelji će moći pratiti čak tri borbe za pojas prvaka. Snimka borbe bit će emitirana u programu Nove TV u nedjelju 15. prosinca nakon 23 sata.
U glavnoj borbi večeri Kamaru Usman brani pojas velteraškog prvaka protiv Colbyja Covingtona. Kontroverzni Covington, čije borbe osobno pohodi i predsjednik SAD-a Donald Trump, do sada ima samo jedan poraz u karijeri i bit će pravi test za Nigerijca Usmana koji u najjačoj svjetskoj organizaciji još uvijek nema poraza.
Max Holloway vlada već dugo perolakom kategorijom, a novi pretendent na titulu je Alexander Volkanovski. Australac Volkanovski niže pobjede i s pravom je dobio priliku da napadne pojas prvaka u kategoriji do 66 kilograma. Amanda Nunes i Germain de Randamie obračunat će se u kategoriji do 61,3 kg. Nunes suvereno vlada ženskom slobodnom borbom i nokautirala je nekoliko posljednjih protivnica. Borba će pokazati što može 35-godišnja Nizozemska nokauterka protiv sjajne Brazilke. „Usman i Covington su borci koji će, vjerujem, pružiti odličnu borbu. Velter je posljednjih godinu, dvije postao poprilično zanimljiv i zagužvalo se na vrhu. Mene posebno intrigiraju Holloway i Volkanovski jer vjerujem da Volkanovski ima dovoljno snage u udarcima da napravi štetu velikom Maxu. U svakom slučaju puno razloga da budete s uživo na GOL.hr-u u noći sa subote na nedjelju“, rekao je voditelj emisije Vlado Boban.
UFC 245 spektakl gledajte uživo na portalu GOL.hr te snimku borbi na Novoj TV u nedjelju nakon 23 sata.

Foto: Press