fbpx

Anica Kovač uputila osobnu poruku: Volim te!

Iskaži ljubav…

– Iako se u našoj obitelji ljubav iskazuje svakog dana, lijepo je posvetiti par minuta i smisliti nešto posebno za one koje najviše volimo. Ova rečenica je vrlo jednostavna, ali u sebi sadrži najvažniju poruku – rekla je Anica Kovač. Na taj način je i naša poznata misica ovu posebnu ljubavnu poruku osmislila za svog supruga, sedam slova, dvije riječi, jedno značenje… VOLIM TE!

Anica Kovač

Korak do Valentinova, do savršenog dana u kojem slavimo ljubav i nježnost prema drugima nalazi se u poruci koja će iskazati sve prave osjećaje. Jana ‘voda s porukom‘ u mjesecu ljubavi daje priliku svima da svoje osjećaje iskažu porukom na boci i osvoje romantično putovanje u Koločep. Vrijeme je za ljubav!
Najstariju ljubavnu poruku za Valentinovo napisao je francuski vojvoda Charles Orleanski, a namijenio ju je svojoj supruzi Bonne d’Armagnac. Time je pokrenuo tradiciju koju slijede milijuni zaljubljenih cijelog svijeta.
Dvadeset najromantičnijih ljubavnih poruka, koje su pristigle na www.vodasporukom.com do 09. veljače, otisnute su na Jana boce povodom Valentinova i poslane na adrese sretnih dobitnika. Ljubavne poruke možete slati do kraja veljače, a tri autora najljepših poruka vodimo na romantično putovanje za dvoje na tjedan dana u predivan Kalamota Island Resort.
Sve dodatne informacije o nagradnoj igri pronađite na www.vodasporukom.com i ne zaboravite:
Vrijeme je za ljubav!

Foto: Mirko Janković