fbpx

Grubić design: Putnik i Put na mjesec!

Nova kampanja…

Putniku je putovanje životna strast i avantura prepuna čarobnih zamki. Koktel nakita povod je za novim poznanstvom. Neobična kemija naših aktera skriva iznenađenja, gdje se ne događa priča. Oni ostaju samo slučajni prolaznici, objasnili su Mladen i Petar Grubić

Grubić designGrubić design predstavlja novu kampanju ‘Putnik‘. To je priča, kažu dizajneri, o turistima i njihovom interesu prema nakitu kao i međusobnom druženju.
– Većina naših kolekcija smjestila se u “dvorac” avangardnog stila. Kaotično, ako zadržava pažnju prolaznika, ali i potvrda kolika je moć nakita u izražavanju vlastitog stila i propitivanje osobnog usuda. Atraktivan remen od kože s elementima metala skulpturalan je detalj i nazvali smo ga Put na Grubić designmjesec! Zanimljive su i kompozicije metala s biserima i venecijanskim kristalom što je naizgled nespojivo, ali ishod i poruka je maštovito i originalno. Metalne prečke, kovani štitovi i lanci ušli su u odaje bisera i kristala. Nema sukoba u spajanju i avangarda je zadovoljna – ispričali su o svojoj novoj kampanji dizajneri Mladen i Petar Grubić. Dodaju kako novom kampanjom nakita pomiču granice tradicionalno viđenih i prihvaćenih oblika u dizajnu.
– Odjevne kombinacije mogu biti minimalizam i običnost dok će vam nakit osigurati posebnost – istaknuli su dizajneri.

Foto: Goran Matijašec
Fotogalerija: [nggallery id=612]