fbpx

Massimo: Dobili smo drugu priliku

Massimo 8. listopada stiže u Vrsar

– Kiša nas je prvi put prekinula, ali zato smo sada dobili drugu priliku i festival se iznimno preselio u dvoranu Saline. Pozivam sve da nam se pridruže u ovom pozdravu ljetnoj sezoni iza nas – rekao je Massimo koji se veseli što će još jednom izaći pred publiku u svojoj rodnoj Istri.

Massimo

– Massimo je renomirani glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina zato nas posebno veseli da već 8. listopada stiže – u Vrsar! – poručuju organizatori.

Massimo se regionalno istaknuo kao jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike glazbenih znalaca kao i feedback publike. Njegove pjesme redovito tjednima ne silaze s vrhova top ljestvica, a njegovi albumi najprodavanija su izdanja.

Hrvatski pjevač je u proteklih godinu dana osvojio sve eminentne nagrade – od Porina za hit godine, do brojnih drugih glazbenih priznanja zato ne čudi da se za njegove live nastupe traži ulaznica više.

Kao što je i sam istaknuo, Massimo je počašćen je što će odraditi koncert pred svojom publikom u istarskom gradu Vrsar. Iako je svoj nastup trebao imati 26. rujna kao posljednji izvođač na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”, zbog vremenskih neprilika koncert se morao odgoditi.

Njegovi obožavatelji ipak neće biti zakinuti za nastup te je novi termin održavanja koncerta 8. listopada s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani Saline u Vrsaru.

– A za sve kupce ulaznica za koncert Massima organizatori su pripremili i posebno iznenađenje – na ulazu u dvoranu poklanjamo Massimov album “Sada”.

Ulaznice kupljene za raniji termin vrijedit će i za ovaj datum, no ukoliko niste kupili još osigurali karte, možete ih kupiti u sustavima Eventim, Entrio i mojekarte.hr kao i na samom ulazu.

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ako niste cijepljeni možete se testirati na ulazu te je potpuno besplatno – zaključuju organizatori.

Foto: Press