fbpx

2Cellos: Meteo prognoza za Francusku, Hrvatsku i Sloveniju

Pariz…

2Cellos2Cellos, Stjepan Hauser i Luka Šulić ovaj tjedan su bili u Francuska te su u sklopu svoje velike turneje i promocije gostovali u televizijskoj emisiji ‘Quotidien show‘ u kojoj su na sebi svojstven način vodili vremensku prognozu za Francusku, Hrvatsku i Sloveniju.
Najpoznatiji hrvatski violončelisti, Stjepan i Luka krajem ožujka su započeli svoju ovogodišnju svjetsku turneju na kojoj izvode i najnovije filmske hitove s albuma ‘Score’. A surađivali su i s poznatim skladateljem i glazbenim producentom Hansom Zimmerom.
– Hans Zimmer nas je nazvao i pitao može li na album uvrstiti i našu izvedbu Mombase koju smo objavili na albumu ‘IN2ITION’. Jako cijenimo njegov rad pa nam je bilo posebno drago kad je i on rekao da mu se sviđaju naše izvedbe. Zaključili smo da bi bilo lijepo da jednom ostvarimo neku suradnju – rekao je nedavno u razgovoru za portal Scena.hr Stjepan Hauser koji je s Lukom Šulićem i Londonskim simfonijskim orkestrom na albumu ‘Score’ odsvirao i ‘Now We Are Free’, Zimmerovu pjesmu iz filma ‘Gladiator’.

Foto: 2Cellos društvena mreža
Video:
https://www.instagram.com/p/BTEXq84DJWK/?taken-by=2cellosofficial