2Cellos održali spektakularne koncerte u Ljubljani
Piše: redakcija On 10 tra., 2017 At 04:12 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Turneja…

S dva održana koncerta u Ljubljani ovog vikenda 2Cellos potvrdili status svjetskih zvijezda

2Cellos

2Cellos2Cellos, Stjepan Hauser i Luka Šulić su potvrdili status velikih svjetskih zvijezda u Ljubljani ovoga vikenda kad ih je u dva dana pogledalo više od 20.000 fanova. Arena Stožice je gorjela, zvukovi violončela u rukama Stjepana i Luke su se pretvarali u čistu magiju, a publiku bacali u trans. Potpomognuti Ljubljanskim simfonijskim orkestrom, 2Cellos su još jednom pokazali zašto su odavno postali svjetska senzacija, glazbenici A- liste i ljudi koji svojim radom obogaćuju glazbeno nasljeđe Hrvatske i svijeta.
2Cellos, Stjepan HauserNakon ovog dvosatnog spektakla, impresivne produkcije i sjajne pirotehnike o čemu će se još tjednima pričati u Sloveniji, ostaje nam samo koncert u Hrvatskoj kao jedina mogućnost da vidimo ove sjajne glazbenike na djelu. Pod predivnim zvjezdanim nebom u pulskoj Areni, 2Cellos će sa simfonijskim orkestrom posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. S orkestrom će u prvom dijelu koncerta stvoriti magičnu atmosferu njihovog klasičnog repertoara kao i slavnih filmskih Luka Šulić, Stjepan Hauserdjela. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock i pop skladbama koje su 2Cellos predstavili na svojim nastupima diljem svijeta.
Album ‘Score’, koji prati filmsku glazbu i snimljen je s Londonskim simfonijskim orkestrom, također oduševljava, a posljednji objavljeni spot za pjesmu ‘Now We Are Free’ iz filma Gladijator ima već sada više od milijun i dvjesto tisuća pregleda na You Tube-u. Upravo ih je Hans Zimmer, autor gore navedene pjesme, uvrstio na svoj novi album s njihovom izvedbom pjesme Mombasa koju je napisao za film ‘Inception’.
Ulaznice za koncert u Puli su ‘vruća roba’, prodaju se po cijelom svijetu i jedva čekamo njihov povratak u Hrvatsku, 2. srpnja u Arenu.

2Cellos
INFORMACIJE O ULAZNICAMA:
PARTER GOLD – 450 HR
PARTER A – 395 HRK
PARTER B – 345 HRK
LOŽA – LOGGIA – 395 HRK
TRIBINA – 260 HRK
STAJANJE – 190 HRK

Foto: Press – Simone Di Luca

comment closed