fbpx

Novi singl benda Oridano poziva vas na ples!

Singl Hyperswing Oridano Gypsy Jazz benda

U izdanju zagrebačke izdavačke kuće Hitchtone Music & Promotion izašao je dugo očekivani novi autorski singl vodećeg hrvatskog gypsy jazz sastava, Oridano Gypsy Jazz Banda.

Skladba je to zanimljivog naziva Hyperswing, čiji je autor vodeći gitarist i vođa sastava Orjen Riđanović, a kao aranžeri svoj su obol dali klarinetist Aldo Foško i ritam gitarist Hrvoje Sudar. Uz spomenute, na snimci se mogu čuti legendarni Milivoj Majdak na ritam gitari, Vjekoslav Crljen na kontrabasu i mladi bubnjar Filip Lusavec.

Ovu žestoku i uzbudljivu skladbu interesantne forme i visprenih kompozicijskih rješenja, u kojoj Riđanović i njegovi glazbenici pokazuju svu raskoš svog virtuoznog muziciranja, prati i video spot snimljen u pitoresknom Grožnjanu, gradu u kojem je sastav i osnovan. Režiju spota potpisuje Domagoj Lončar (Filmcave Produkcija).

Ovom kompozicijom Oridano Gypsy Jazz Band najavljuje nova diskografska izdanja koja spremaju za 2024. godinu, a istovremeno potvrđuje svoju dominantnu prisutnost na hrvatskoj #gypsyjazz sceni.

ORIDANO GYPSY JAZZ BAND

Fb https://www.facebook.com/OridanoGypsyJazzBand

Ig https://www.instagram.com/oridano/

YT https://www.youtube.com/user/MrOridano

Foto: Press – Oridano PROMO

Video: