fbpx

Japanska bubnjarska senzacija Kodo 6. veljače u KD Lisinski!

Kodo One Earth Tour 2022

– Doista, ako postoji takvo nešto kao što je savršenstvo u glazbi, Kodo mu je bliže od bilo koje grupe na svijetu – Boston Globe, SAD.

Kodo

Osjetite harmoniju odjekivanja neba i zemlje uz svjetsku bubnjarsku senzaciju Kodo! S novom predstavom Tsuzumi u sklopu turneje Kodo One Earth Tour 2022 nevjerojatni japanski bubnjari dolaze u Lisinski u nedjelju, 6. veljače 2022. godine.

Kodo

Snagom i disciplinom, legendarni Kodo bubnjari svojim instrumentima na nezaboravnim nastupima već 40 godina prodiru do neslućenih širina i dubina duše ostavljajući bez daha publiku širom svijeta.

Tradicionalni japanski bubanj taiko, od kojih je najveći težak čak 300 kg i širok metar i pol, predstavlja poveznicu između prirode i čovjeka koja ne može biti bolje i preciznije dočarana nego umjetničkim formama izuzetno posvećenih bubnjara.

Eterična, a istovremeno iskonska odzvanjanja ovog fascinantnog drevnog instrumenta moguće je doživjeti u njihovoj punoj veličanstvenosti samo uživo, osobito u novoj predstavi Tsuzumi kojom će bubnjari, slijedeći korijene i podrijetlo taiko bubnja, svojom „nebeskom grmljavinom“ protresti cijeli Lisinski.

– Ne postoje zapravo superlativi kojima bi se prenijela iskonska moć i ljepota bravure ansambla – Chicago Tribune, SAD

Ulaznice za ovaj spektakl, po cijenama od 250, 300 i 350 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na lisinski.hr, ulaznice.hr i eventim.hr.

Foto: Press – Lisinski – Takashi Okamoto
Video: