fbpx

Natali Dizdar: Ponekad razmišljam o vjenčanju!

Natali DizdarNatali Dizdar u ljubavi često pronalazi inspiraciju za svoje pjesme. Pjevačica  je romantična žena koja ponekad razmišlja o vjenčanju i živi za trenutak. Natali je brand ambasadorica za mobitel Nokia Lumia 925 i u ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr prisjetila se svog prvog mobitela. Saznali smo i neke anegdote koje je doživjela koristeći mobitel. Greškom joj se ponekad dogodilo da je krivoj osobi poslala romantičnu poruku, a jednom je i slučajno nazvala osobu o kojoj je baš u tom trenutku razgovarala s prijateljicom.

Scena: Koje su novosti u vašoj karijeri?
Pripremam materijal za novi album i definiram program za moj prvi novogodišnji tulum u Saxu. Željela bih dobro razraditi program nastupa kako bi posjetitelji uživali u odličnoj zabavi. Prvi koncert u Saxu je odlično prošao te smo zato odlučili nastupiti i za Novu godinu.

Natali DizdarScena: Vi ste brand ambasadorica za mobitel Nokia Lumia 925, recite nam nešto više o tome?
Uživam u ambasadorskim ulogama, osobito za Nokiu koja je izvrstan brand. Imam prilike koristiti mobitel vrhunske tehnologije. Puno putujem i dobar mobitel mi uvelike olakšava poslovne obveze s obzirom na to da živim na relaciji Zadar – Zagreb i šire. Nokia Lumia je odličan mobitel, spoj svega što bi jedan kvalitetan mobitel trebao imati.

Scena: Sjećate li se svog prvog mobitela i prve SMS poruke?
Prvog mobitela da, iako mi je u najdražem sjećanju ostao model Nokia 3310, koji je zaista bio neuništiv. U razredu je bio iznimno popularan zbog igre Snake koju smo svi igrali naizmjence. Prve SMS poruke se ipak ne sjećam, bilo je to dosta davno.

Natali DizdarScena:  Je li vam se ikad dogodilo da ste greškom poslali romantičnu SMS poruku krivoj osobi?
Dogodilo mi se puno puta da sam greškom poslala poruku krivoj osobi, tako da je lako moguće da je jedna od njih bila i romantična poruka.

Scena: Kako se općenito snalazite s novim tehnologijama?
S obzirom na to da sam svaki bolji mobitel izgubila u rekordnom roku, dugo sam koristila modele koji su uspijevali odoljeti svim nedaćama kao što je primjerice pranje u perlici za rublje s tenisicama… Međutim, čim sam dobila Nokiu Lumiu 925, trebalo mi je nekoliko minuta da shvatim njezin princip rada. Vrlo je jednostavna. Vjerujem da će potrajati duže nego svi ostali moji mobiteli.

Scena: Možete li s nama podijeliti neku zanimljivu anegdotu koja vam se dogodila prilikom korištenja mobitela?
Jednu sam već ispričala…  Jednom mi se također dogodilo da sam slučajno nazvala osobu o kojoj sam baš u tom trenutku razgovarala s prijateljicom i bilo mi je vrlo neugodno kad sam kasnije shvatila što se dogodilo.

Scena:  Jesu li vam se ikad roditelji uznemirili jer se niste javljali na njihove mobilne pozive?
Mama se redovito uznemiravala, ali sad kad sam već starija i posve samostalna i to se rjeđe događa. Gotovo se uvijek javljam na sve pozive i nisam tip koji će ih ignorirati. Iako bi nekad bilo lakše da jesam.

Scena: Poželite li ponekad isključiti mobitel da vas nitko ne uznemirava?
Isključim ga kad idem spavati ili kad odem na put, tada ga gotovo i ne koristim.

Natali DizdarScena: Idemo na temu vaše karijere.  Pjesma ‘Grijeh’  je lijepa ljubavna pjesma koja je vrlo brzo dobila svoju vjernu publiku. Kako Vi doživljavate pjesmu, koje emocije putem pjesme prenosite obožavateljima?
Slušateljima uvijek prenosim svoj doživljaj riječi koje izgovaram i emocije koju osjećam u trenutku dok pjevam pjesmu. Moje raspoloženje tijekom nastupa nikad nije isto te u skladu s njim i svaku pjesmu drugačije doživim i prenesem slušateljima. Uvijek sam iskrena i maksimalno angažirana tijekom svakog svog nastupa.

Scena: Je li vam ljubav najveća inspiracija u pjesmama i životu?
Ljubav je definitivno neiscrpna tema i uvijek puna iznenađenja.

Scena: Na koju pjesmu publika najtoplije reagira?
Nema pravila, nekad je to ‘Zamijenit ću te gorim’, nekad ‘Ne daj’, a nekad ‘Zašto bih ti rekla to’, ovisno o trenutku i spoju mene i benda, publici…

Scena: Jeste li se ikad rasplakali na pozornici dok ste izvodili neku svoju pjesmu?
Mislim da se nisam nikad rasplakala. Jedino od smijeha u nekom privatnom glazbenom angažmanu.

Scena: Biste li sami za sebe rekli da ste romantični?
Da.

Scena: U lijepoj ste i stabilnoj vezi, razmišljate li o vjenčanju?
Ponekad.

Scena: Koja je vaša misao vodilja u životu?
Opuštenost u svemu što radim, ljubav i pozitivan duh.

Scena: I za kraj, što biste poručili čitateljima portala Scena.hr.?
Bit ću vrlo jednostavna i praktična. Živite trenutak , ovdje i sada. I naravno čitajte portal Scena.hr.

Foto: Press Scena.hr