fbpx

Stevan Filipović: Arena je najljepša pozornica na svijetu!

Pula film festival…

Svjetska premijera filma ‘Pored mene’ u Areni!

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Stevan FilipovićStevan Filipović– Posebna mi je čast da mi se film premijerno prikazuje na najljepšoj pozornici na svijetu! Ovo mjesto, Arena, Pula, Festival osjećam svojim i dijelom svojeg nasljeđa – rekao je prije projekcije filma ‘Pored mene‘ redatelj Stevan Filipović.
Svjetsku premijeru na 62. Pulskom filmskom festivalu, u Areni, jučer 21. srpnja imao je film ‘Pored mene’, redatelja Stevana Filipovića. To je prvi put da u Hrvatskoj jedan strani igrani film ima svjetsku premijeru. Riječ je o filmu koji na 62. Pulskom filmskom festivala konkurira u Međunarodnom programu. Po crvenom tepihu prije svjetske premijere filma, prošetala se gotovo cijela glumačka ekipa filma Pored mene.
Publika u Areni uistinu je disala s filmom te je odlično reagirala na sve scene iz filma, pa čak i one na koje bi očekivali da ih promatra s malom zadrškom. Mnogobrojna filmska ekipa izlaskom na pozornicu nakon završetka filma nagrađena je gromoglasnim pljeskom, a uspješnu premijeru nastavili su slaviti na koncertu Sare Renar.

Foto: Press