Kriminalistička serija Nijanse plave od petka na malim ekranima
By redakcija On 1 lip., 2020 At 02:11 PM | Categorized As Film, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Na HRT…

Treća sezona američke kriminalističke serije Nijanse plave

Nijanse plaveHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 5. lipnja na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.00 sata započinje s emitiranjem treće sezone američke kriminalističke serije Nijanse plave.
Harlee Santos (Jennifer Lopez) karizmatična je samohrana majka i snalažljiva detektivka, članica detektivskog tima iz Brooklyna koji predvodi enigmatični poručnik Matt Wozniak (Ray Liotta).
Šest mjeseci nakon što su oboje bili na rubu smrti, Harlee i Wozniak radikalno drukčije reagiraju na svoju traumu. Herlee pokušava početi iznova i odbija prečace, iskušenja i iskorištavanje položaja kojima je okružena.
No još je progoni užas koji je proživjela u šumi u rukama Stahla (W. Kole) i progone je vizije odmetnutog FBI-ovog agenta. Wozniak se upušta u osvetu. Tim odlazi na lokaciju ponoćnog masakra, za koji se pokaže da ima duboko korijenje u nedodirljivom i korumpiranom Obavještajnom odjelu Njujorške policije, koji vodi kapetan Ramsey.
Ramseyjev poručnik Cole sprijateljuje se s Harlee. Podudaraju se u apsolutnoj odanosti svojim mentorima, koja je sad u raskoraku s njihovom željom da utru vlastiti moralni put. Wozniak i tim balansiraju između pravde i štićenja zle sile unutar Njujorške policije, što Harlee vodi prema životnoj prekretnici.

Foto: Press

comment closed