fbpx

Massimo: Uvijek tvrdim da se pjesme potvrđuju na terenu

Veselim se što ćemo pozdraviti ljeto u divnom Vrsaru, rekao je Massimo

Četiri glazbene regionalne ikone – Vlatko Stefanovski, Amira Medunjanin, Perpetuum Jazzile i Massimo spremaju se za spektakl u Vrsaru

– Uvijek tvrdim da se pjesme potvrđuju na terenu. To nam je prošle godine, nažalost, bilo nemoguće, pa me iznimno veseli svaka prilika da uživo otpjevam nove singlove – rekao je Massimo uoči nastupa u Vrsaru.

Massimo

Novi festival “U zagrljaju glazbe, kamena i mora” održat će se od 23. do 26. rujna u jedinstvenom kamenolomu Montraker. Festival u kamenolomu će zatvoriti trenutno jedan od najvećih muških vokala u regiji – Massimo koji nastupa 26. rujna.

Massimo

Nakon hitova “Mali krug velikih ljudi” i aktualnog singla “Putujemo i kad stojimo” Massimo ne može dočekati priliku da stane pred svoju publiku i zapjeva te i druge pjesme iz svog bogatog repertoara.

Omiljeni domaći glazbenik i njegov bend pripremili su publici presjek njegova stvaralaštva, od hitova s početka karijere do pjesama koje trenutačno osvajaju sve top ljestvice.

Massimo je u proteklih godinu dana osvojio sve eminentne nagrade – od Porina za hit godine, do brojnih drugih glazbenih priznanja zato ne čudi da se za njegove live nastupe traži ulaznica više.

– Imao sam sreću da sam ovo ljeto dosta svirao i posebno me veseli činjenica da ćemo se s ljetom pozdraviti na ovako jedinstvenoj lokaciji – kamenolomu Montraker u predivnom Vrsaru – kaže Massimo kojemu laska da se na prvom izdanju festivala našao među najboljim glazbenicima u regiji.

– Zaista se skupilo impozantno društvo na ovom festivalu i s nestrpljenjem čekam dolazak na ovu zanimljivu lokaciju – otkrio je glazbenik.

Iako njegove pjesme “Mali krug velikih ljudi” i posljednja “Putujemo i kad stojimo” ne silaze s vrha regionalnih top ljestvica Massimo već ima u planu neke nove projekte.

– Uvijek se radi na novoj glazbi, tako da ćemo hladnije mjesece iskoristiti za snimanja. A u planu imam i jedan sasvim drugačiji projekt, ali o njemu ću više reći kada za to dođe vrijeme – tajanstven je glazbenik.

Foto: Press