fbpx

Massimo i Zabranjeno pušenje otvorili 34. Dane piva

34. Dani piva Karlovac

Najveći pivski festival u Hrvatskoj traje do 31. kolovoza, a tijekom pet dana na pozornici će se izmjenjivati 12 poznatih domaćih glazbenika i bendova. Uz petodnevni glazbeno-scenski spektakl, Dana piva nude i bogat program dodatnih aktivnosti.

Dani piva

Spektakularni laser show, virtuozan nastup plesne skupine Atomic Dance Factory te institucije domaće glazbene scene, Massimo i Zabranjeno pušenje, obilježili su prvi dan 34. izdanja Dana piva Karlovac.

Uzbudljivo otvorenje ovogodišnjih Dana piva dalo je naslutiti kako Karlovčane i njihove posjetitelje očekuje još jedan nezaboravan festival.

Nakon što je hitovima iz svog bogatog repertoara Massimo podigao atmosferu i uveo u službeno otvorenje festivala, Dane piva Karlovac svečano su otvorili gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić i Marta Bułhak koji su se osvrnuli na program festivala i istaknuli kako glazba, dobro pivo i izvanredna atmosfera odavno stanuju u Karlovcu.

piva

– I ove godine Dani piva pokazuju kako je grad Karlovac mjesto susreta, ali i glazbena, pivska te kulturna, povijesna i turistička destinacija koja se neprestano razvija i gradi. Prije dvije godine vratili smo manifestaciju u središte grada i predstavili je u novom ruhu. Ove smo godine uspjeli u rekordno kratkom roku postaviti scenu za još jedno izdanje vodećeg pivskog festivala u Hrvatskoj. Napokon je došlo vrijeme da naš trud i rad ugledaju svjetlo dana i ne sumnjam kako će publika narednih dana uživati u hitovima legendarnih izvođača i nastupima iskusih majstora spektakla na pozornici – izjavio je Damir Mandić, gradonačelnik grada Karlovca.

Na Danima piva potrebno je pokazati EU digitalnu COVID potvrdu samo u neposrednoj blizini pozornice. Posjetitelji koji će program pratiti izvan ograđenog prostora na kojem nisu dužni imati EU digitalnu potvrdu, no trebaju poštivati propisane epidemiološke mjere.

Za posjetitelje koji je ne posjeduju grad Karlovac organizirao je brzo antigensko testiranje po cijeni od 100 kuna na dvije lokacije: od 12 do 17 sati na prostoru nekadašnje vojarne Luščić, a od 17 do 21 sat na samoj lokaciji događanja.

Foto: Press – Demjan Rožman (Izvan Fokusa)