fbpx

Tia Jurčić Warren: Štikle obožavam, prezirem ravne cipele

Šopingholičarka…

Tia je za svoju prvu plaću kupila Louboutinke Pigalle i kaže da ih još uvijek nosi

Tia Jurčić WarrenTia Jurčić Warren voli kupovati kad su sniženja do 70 posto.
– Najviše volim kad pogodim dobru rasprodaju, a posebno u Americi! Oni imaju velika sniženje na skoro cijeli asortiman, pa se trudim šparati kad imam u planu veću kupnju – rekla je pokćerka ekonomiste Ljube Jurčića za portal Scena.hr. Dodaje da je najbolji šoping kad kupi kvalitetnu torbu i cipele, no bilo je i trenutaka kad je kupila potpuno nepotrebni odjevni predmet.
– Bila je kolekcija nekog poznatijeg dizajnera, tada sam bila u Bilbau u Španjolskoj i kupila sam neku haljinu koja izgleda kao odijelo za klauna u ljubičastoj boji – kroz smijeh se prisjetila  lijepa Tia. Otkrila nam je i što je kupila za prvu plaću.
– Kupila sam Louboutinke Pigalle i još uvijek ih nosim – naglasila je. Tia obožava nositi cipele s visokom potpeticom jer se u njima najbolje osjeća.
– Tko me poznaje, zna da sam jako ženstvena. Živim u visokim petama, prezirem ravne cipele i nosim ih isključivo ako baš taj dan imam takvu modnu želju ili kad idem u park s djetetom – kazala je Tia. U ove jesenske dane rado kombinira haljine i čizme.

Foto: Tia Jurčić Warren priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=589]