fbpx

Premijerno u Savičenti Parte Parte

Parte Parte

– Čast nam je najaviti premijerni program Mediteranskog plesnog centra u 2021. godini! Ovaj puta, najavljujemo Parte Parte, prvi autorski rad plesnih umjetnica Petre Chelfi i Petre Valentić čije će se premijerne izvedbe održati 9. i 10.srpnja u 20.00 sati u Mediteranskom plesnom centru u Savičenti. Zbog ograničenog broja publike, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! – poručuju organizatori.

Parte

Sva naša iskustva od rođenja nadalje, kao i ona koja nasljeđujemo, upisana su i pohranjena u tijelo, um i duh. Naše bivanje u sadašnjosti, naša percepcija sebe i okoline, odabir djelovanja kroz akcije i reakcije pa tako i naš pokret, naš vlastiti ples, odraz je svega doživljenog u osobnoj ili zajedničkoj povijesti. Predstava je plesni duet koji sagledava/ istražuje prostor koji se rastvara i uspostavlja između dva svijeta; onog koji doživljavamo ovdje i sada te onog koji je oblikovao nas i naša tijela mimo naše pažnje i svijesti.

ULAZ NA IZVEDBE:
Zbog epidemioloških mjera, broj ulaznica je ograničen te je obavezna REZERVACIJA. Rezervirajte svoja mjesta na email petra@svetvincenatfestival.com. Ulaz je besplatan, no pozivamo vas da ostavite donaciju u skladu s vašim mogućnostima kojom ćete potpomoći pokrivanje troškova izvedbe i daljnjeg razvoja kontinuiranog programa Mediteranskog plesnog centra.

Koreografija i izvedba: Petra Chelfi i Petra Valentić
Scenografija i kostimi: Zdravka Ivandija Kirigin
Glazba: Miro Manojlović
Oblikovanje svjetla: Anton Modrušan
Fotografija: Jelena Janković
Grafičko oblikovanje: Martina Granić
Uz potporu: Ministarstvo kulture i medija RH

Foto: Press