Tia Jurčić Warren: Uživanje u morskim radostima sa sinom
Piše: Gordana Malašić Lazić On 6 kol., 2015 At 12:41 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Za portal Scena.hr…

A nakon mora idemo u Hercegovinu. Domi će uživati s didom, upoznati njegov krajolik, a ja ću guštati, kaže pokćerka ekonomiste Ljube Jurčića

Tia Jurčić WarrenTia Jurčić Warren mjesec i pol dana bila je u Americi, a godišnji odmor će provesti u Crikvenici, Rovinju, Čiovu i Hercegovini. Pokćerka ekonomiste Ljube Jurčića kaže da na odmoru uživa u kupanju, sunčanju, dobroj hrani, šetnji, vodenim sportovima… Tia je posebno sretna jer njezin sin Domenic nema straha od vode.

– Domi ide u vrtić gdje je organizirano plivanje tri puta na tjedan. Moram reći da sam im jako zahvalna što su ga naučili jer nema straha od vode. Bolje mu ide u bazenu. Tamo pliva bez rukavica, ali u more ipak ide s rukavicama – ispričala je lijepa majka za portal Scena.hr. Dodaje da je najsretnija kad vidi da njezin sin uživa na moru.

– Domi je skroman i učimo jedan od drugoga, pa bih rekla Domenicda me najviše veseli kad vidim koliko je zadovoljan i sretan zbog sitnica koje sam ja kao dijete uzimala zdravo za gotovo. Skakanje u more, vožnja gumenjakom , sladoled… Sve u čemu on gušta, meni su to najdraže zgode s ljetovanja – naglasila je Tia. Supruga košarkaša Chrisa Warrena opisala je i kako izgledaju pripreme za plažu.

– Nekad si nisam mogla zamisliti da ću ‘tegliti’ toliko stvari na plažu, ali ove godine je stvarno bilo od mini šatora za djecu do kantica, lopatica grabljica, lopte … Bitno je da djeca uživaju – naglasila je Tia.

– A nakon mora idemo u Hercegovinu. Domi će uživati s didom, upoznati njegov krajolik, a ja ću guštati. Čitat ću neko dobro štivo i gledati omiljene serije – otkrila je Tia. Prisjetila se i svojih ljetovanja u djetinjstvu.

Tia Jurčić Warren– Sjećam se da veselju na zadnji dan škole u Zagrebu nije bilo kraja. Mjesec dana bih provela u Londonu, pa negdje na Jadranu (najčešće Poreč ) i za kraj ljetnih praznika na Mrežnici s bakom i djedom. Rujan je bio rezerviran za kratko putovanje po izboru tate. Portugal je bio jedan od meni najdražih. Putovanje je najveće blago koje si čovjek treba priuštiti – priča Tia. Kroz smijeh kaže da pamti zanimljive anegdote i razbijena koljena.

Foto: Tia Jurčić Warren priv. album

comment closed