Drugu večer otvorila glamurozna Martina Felja!

Fashion.hr…

Druge večeri Perwoll FASHION.HR-a svoje su kolekcije predstavili Martina Felja, Aleksandar Žarevac, Krie Design, Mihano Momosa i Ivica Nives CelzijusSkoko. Četiri ženske i jedna muška kolekcija oduševile su publiku u kojoj je i ove večeri bilo puno poznatih lica glumica Bojana Gregorić Vejzović, Lana Banely, Ana Begić Tahiri, Mirna Medaković, Maja Šuput, Indira Vladić, Nives Zeljković, Katarina Baban, Monika Mihajlović, Ana Miščević, Neven Ciganović, Ivana Šundov, Ivana Delač Đolo, Nada Rocco, Irina Čulinović, Lana Pavić, Ecija Ivušić, Snježana Mehun, Martina FeljaPamela Ramljak, Ivana Marić te brojni drugi.
Četvrtak je na Zagrebačkom velesajmu započeo s revijom Martine Felje čija kolekcija i ove sezone odiše glamurom. Prepoznatljivi ženstveni krojevi naglašeni su detaljima poput čipke i bisera, a publika je imala priliku vidjeti haljinu koju je na partyju nakon dodjele Oscara nosila Rumer Willis.
Aleksandar Žarevac ovog je puta svoje dizajnerske vještine pokazao na muškoj kolekciji. Stvaranje muških modela Žarevcu nije strano, a ovom Aleksandar Žarevackolekcijom mladi dizajner odijeva “urbanog ratnika”- neopterećenog, odvažnog, hrabrog,  modernog  muškarca koji voli kvalitetan dizajn, ali istovremeno razmišlja o udobnosti.
Dizajnerica Kristina Burja koja se krije iza imena Krie Design prvi put je ove sezone predstavila svoju kolekciju na Perwoll FASHION.HR-u. Inspiracija kolekcije je ptica iz pepela, Krie Fenix, a odabirom materijala i teksturom  dočaran je novi početak i nova nada. Modeli Krie designsu svijetlih boja, a materijali koji prevladavaju su til, balon svila, traper, keper, pamuk i muslin.
Srpski dizajner Mihano Momosa nastupio je u sklopu programa Zona 45 kao gostujući dizajner iz regije, a pokazao je bajkovitu kolekciju kojom dominiraju ženstveni krojevi i pastelne boje.
Ivica Skoko zatvorio je večer kolekcijom večernjih i koktel haljina kojom prevladava svileni brokat i cvjetni uzorak. Sve to dopunio je šljokicama i čipkom te zanimljivim stajlingom.
Perwoll FASHION.HR započeo je u srijedu, a traje do subote 29. ožujka. Trećeg dana, u petak, svoje će kolekcije predstaviti 2B Boris Banović, Ana Maria Ricov, Marija Kulušić, Marina design i BiteMyStyle by Zoran Aragović.

Foto: Press