fbpx

ELFS kraljica Maja Šuput, vesela revija i rođendan!

Spektakl…

Elfs– Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to you, dear Cosmo, happy birthday to you – pjevala je sinoć, u stilu Marilyn Monroe, Maja Šuput, dok je Cosmopolitan tim rezao šarenu tortu povodom 16. rođendana hrvatskog izdanja ovog magazina. No, vratimo se na početak! Najveseliji tulum u gradu otvorili su ELFS dečki, Ivan TandarićAleksandar Šekuljica, prvom samostalnom revijom te posjetiteljima otkrili svu raskoš modnih kreacija! Nova ELFS ‘kraljica’, Maja Šuput, pobrinula se da njezin pjevački show na modnoj pisti da poseban ugođaj ovoj slavljeničkoj večeri!
– Jako se veselimo da predstavljamo takav svjetski brend jer je naša definicija mode baš ono što živi Cosmo djevojka – poručio je Ivan Tandarić, član ELFS dvojca.
– Ove sezone smo pripremili izrazito grafičku kolekciju od nekoliko tematski različitih priča koje se provlače svim materijalima u kolekciji – rekao je modaAleksandar Šekuljica iz ELFS-a te otkrio kako ove godine neće sudjelovati ni na jednom hrvatskom tjednu mode kao dizajneri nego kao posjetitelji. U svom postmodernističkom shvaćanju mode ELFS dečki su napravili iznimno romantičnu kolekciju koja je, pak, u sukobu sa svim feminističkim načelima, a da je sinoćnja revija bila ‘ljubav na prvi pogled’ između posjetiteljica i kreacija pokazao je višeminutni gromoglasni pljesak koji je odzvanjao Zagrebačkim velesajmom.
Maja Šuput, Jelena Rozga, Lana Biondić, Tatjana Jurić, Renata Sopek, Nikolina Pišek, Ivana Delač Đolo, Iva Jerković, Marko Grubnić, Neven Ciganović, Viktor Drago, Snježana Mehun, Martina Felja, Tihana Harapin Zalepugin samo su neka od brojnih lica s hrvatske estrade koja su sinoć uživala u prvoj samostalnoj reviji dizajnerskog dvojca ELFS i glamuroznom rođendanskom slavlju magazina Cosmopolitan u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma. ELFS modna rapsodija za proljeće/ljeto 2014 s pjevačicom Majom Šuput kao zaštitnim licem, velika Iva Jerkovićnagradna tombola pod palicom voditeljice Antonije Blaće, megalomanska rođendanska torta i krcat plesni podij – samo su djelić vesele sinoćnje atmosfere.
Šesnaesti rođendan Cosmopolitan je proslavio u velikom stilu, kako i priliči najprodavanijem ženskom magazinu na svijetu.
– Sve se savršeno poklopilo: naših slatkih 16 najveselija modna revija na svijetu, prvi dan proljeća i dan sreće – rekla je Marjana Filipović-Grčić, glavna urednica Cosmopolitana. Slavljenička je atmosfera bila i prigoda da se uruče nagrade najboljim kozmetičkim proizvodima u zemlji – Cosmopolitan Beauty Award 2013! Na svoj 16. rođendan Cosmo je za brojne uzvanike pripremio i bogatu tombolu s proizvodima iz beauty i modne industrije, a sretni su dobitnici bili prepušteni na ‘milost i nemilost’ prilikom izvlačenja koje je vodila Antonija Blaće. Ipak, i Cosmopolitan je dobio poklon – već spomenuti ELFS fashion show.

Foto: Press