fbpx

Elfs ima samostalnu reviju, a Cosmopolitan slavi rođendan

Moda i slavlje…

Vole vas vaši Ivan i Alex i računaju na to da ni nakon ove kolekcije nitko neće ostati ravnodušan. Kiss!, kažu  Elfsi…

ElfsŠto će 20. ožujka povezati dizajnerski dvojac Elfs i hrvatsko izdanje najpoznatijeg ženskog časopisa na svijetu, Cosmopolitan? Veliki modni spektakl i glamurozna proslava 16. rođendana magazina Cosmopolitan!
Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, renomirani dizajneri, predstavit će, u okviru prve samostalne revije, kolekciju za proljeće/ljeto 2014. koju će nositi najljepše Hrvatice i otkriti novo zaštitno lice kampanje. Uz modne poslastice prožete grafičkim elementima, cvjetnim motivima, cosmopolitandijamantima i prstenjem, Cosmopolitan i Elfs užurbano pripremaju rođendanska iznenađenja za uzvanike. Uz promociju rođendanskog Cosmo broja, bit će ovo ujedno i pozdrav najljepšem godišnjem dobu, proljeću, u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma, 20. ožujka 2014. s početkom u 20 sati.
– Naša je kolekcija za nadolazeću sezonu apsolutno procvjetala. Najveća novost kolekcije su autorske ELFS tkanine koje daju novu dimenziju našem dizajnerskom stvaralaštvu. Iako možda zvučimo ozbiljno, jako smo zaigrani, a naša je djevojka ovog puta jako romantična – otkrili su Elfsi ekskluzivno za portal Scena.hr.
– Vole vas vaši Ivan i Alex i računaju na to da ni nakon ove kolekcije nitko neće ostati ravnodušan. Kiss! – poručio je modni dvojac.

Foto: Press