fbpx

Tatjana Jurić i njezina ljubimica Jackie!

Jackie je član obitelji…

TatjanaLijepa voditeljica Tatjana Jurić ima bostonsku terijerku Jackie. Od milja je zove mala Jack…
– Ona  je mene izabrala, a ne samo ja nju. Kako smo već imali muškog peseka, obiteljskog i sama sam htjela muškog. Ali, ona mi je iz legla prva prišla i to je bila ljubav na prvi pogled. Kažu da je još bolje kad psi izaberu svoga vlasnika i da onda to bude posebno čvrsta veza. Tako je u našem slučaju i bilo – ispričala je za portal Scena.hr Tatjana. Njezin brat je imao boksera Brunu i kad se Tatjana osamostalila željela je imati ‘boksera u malom’.
– U Jackie i bostoncima sam to i pronašla. Oni su mala pasmina, ali imaju sve odlike velikih pasa – istaknula je voditeljica. Jackie ima pet godina, a Tatjanu oduševljava sve više iz dana u dan.
– Obožava društvo, ne voli biti sama, ali itekako voli, cijeni i traži svoj mir! Ne voli kad netko galami, osjeti moje osjećaje i raspoloženje na prvu. Obožava skočiti na krevet, obožava se sklupčati pored mene. Kad smo na kavi u kvartovskom kafiću, voli me imati na oku, ali uvijek traži da ju pustim da sama istražuje šank, stolove, goste… Moji zafrkavaju da se vidi da je ‘moja’, voli i želi društvo, ali bitna joj je i sloboda – priča voditeljica. Jackie voli putovati.
– Sve je već prošla, obožava vožnju autom i jako voli brod. Skočiti u vodu za nju je golemo veselje! Ne pretjerujem, pliva kao velika – hvali svoju ljubimicu Tatjana. Jackie je povlašteni član obitelji.
– Prava mala ‘osoba’ sa svojim fantastičnim karakterom – kazala nam je Tatjana.

Foto: Privatni album