fbpx

Spektakularno otvoren DFWZ revijom S.dress Lane Biondić!

Sarah Josipovic, Lana Biondic, SeverinaSinoć je u prepunoj dvorani Hypo Centra revijom S.dressa Lane Biondić započelo najiščekivanije izdanje jedinog domaćeg internacionalnog događanja, Dreft Fashion Weeka Zagreb. Predivna jednostavna minimalistička bijela pista i prvi redovi prepuni poznatih osoba dali su naslutiti da nas čeka prekrasna modna večer za pamćenje. Spektakularnim S.dresshowom tako su započela uzbudljiva četiri modna dana koja se nastavljaju i danas kada ćemo vidjeti uz domaća imena poput Zjene Suzy Josipovic Redzepagic, SeverinaGlamočanin, Natalije Smogor i mladih Kralj i Krajine i respektabilna londonska modna imena Georgiu Hardinge i Kitty Joseph te after partijem u zagrebačkom Buldogu uz grupu Cubismo.
Sinoćnja večer nije mogla bolje započeti, mjesta su bila popunjena već pola sata prije revije, a u gledalištu su redom bile poznate dame poput Severine, Indire Vladić, Maje Šuput, Anice Kovač, Nikoline Pišek Ristović, Vannese Radman, Anite Dujić, Ive Majoli, Nere Stipičević, Nike Fleiss, Iris Androšević, Lane Gadže Čermak, Ivane Delač Đolo, Nine Gudeljević, Martine Podgorski, Maline Grahek, Ljiljane Vinković i mnogih drugih  dok su muškarce zastupali Sandi koji je došao sa suprugom Ilinom i Vinko Filipić.
SeverinaPrije same revije u prostorima Hypo Centra, Severina je izazvala pravu pomutnju među mnogobrojnim foto-reporterima pozirajući pokraj svog novog ljubimca – Golf GTD-a te izjavila kako je upravo on najbolji modni dodatak za svaku ženu, ali i muškarca.  Na Dreftovom korneru upisala se u knjigu impresija i tako dala podršku radnicama Kamenskog, a u ‘Dizajnerskom showroomu’ podršku je dala svojoj omiljenoj mladoj kreatorici iz Dubrovnika Zjeni Glamočanin.
Lana BiondicS.dress Lane Biondić koji osvaja domaće, ali i strane fashionistice tako se po prvi puta predstavio modnom revijom i to u najboljem mogućem obliku. Revijalni dio bio je podijeljen u tri zasebne modne cijeline za nadolazeće proljeće/ljeto 2014. godine. Prvo smo vidjeli klasičnu, S.dress liniju pod imenom ‘Silhouette & decolletes’. Autorica S.dressa Lana Biondić modernu ženu vidi u seriji uglavnom jednobojnih, jednostavnih, ali vrlo efektnih bodycon haljina. S.dress opravda svoj prvotni naum da je to haljina koju svaka žena mora imati. Uz jednobojne, na početku smo vidjeli i nekoliko color-block elemenata na već poznatim modelima u sasvim novim, proljetnim bojama, a bile su tu i hlače i nekoliko zanimljivih multi-nosivih komada.
Lana BiondicNovost u S.dressu druga je predstavljena linija, a to je S.body i S.beach kolekcija vrlo interesantnih kupaćih kostima koji su odisali vintage i pin-up elemenetima. S.dress kupaći kostimi namijenjeni su svim ženama jer pokrivaju kritična mjesta, a otkrivaju dijelove koje do sada nismo često naglašavali poput struka. Modeli na pisti pokazali su i multifunkcionalnost pojedinih komada pa su donji dijelovi kupaćih postajali suknjice, a parei haljine.
Za kraj, imali smo prilike vidjeti i novu liniju, S.defile koja  je glamur s crvenih tepiha predstavila na savršeno jednostavan način. Zaboravite duge, raskošne haljine s metrima i metrima materijala jer ćete u S.dress defile haljini definitivno biti kraljica crvenog tepiha. Duge, jednostavne i vrlo seksi duge jednobojne haljine  idealne su finija večernja izdanja i sigurni smo kako ćemo ih često viđati na domaćim poznatim damama.
Grand finale revije bio je šaljivi audio dio napravljen u produkciji cijenjenog Baby Dooksa  u kojem se Lana u elegantnom rap stilu zahvalila svim svojim suradnicima i obitelji, ali i onima koji nisu vjerovali u nju i S.dress.

Foto: Press Scena.hr