fbpx

Natjecanja Pop of Color i Proljetni nail dizajn

Zagreb….

Pop of ColorBeauty&Hair Expo Zagreb – najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode i usluge, tehnologije, look&learn edukacije i seminare, održat će se tradicionalno početkom proljeća, od 8. do 10. ožujka 2019. godine.
Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije, seminari, natjecanja, modne revije, savjeti profesionalaca u sektoru ljepote, odlična su pozivnica za posjetu ‘najljepšem’ sajmu Zagrebačkog velesajma.
A u sklopu sajma, Učilište Profokus organizira make up natjecanje za učenike srednjih škola i amatere na temu ‘Pop of Color‘, koje kao što i sam naziv govori, stavlja naglasak na intenzivne, kontrastne boje što omogućuje natjecateljima da se potpuno prepuste mašti i predstave svoju vlastitu interpretaciju teme.
– Natjecanje će se prigodno održati na Dan žena, 8. ožujka 2019. godine na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. Ovogodišnja tema ‘Pop of Color‘, kao što i sam naziv govori, stavlja naglasak na intenzivne, kontrastne boje što omogućuje natjecateljima da se potpuno prepuste mašti i predstave svoju vlastitu interpretaciju teme. Cilj ovog, kao i dosadašnjih make up natjecanja u organizaciji Učilišta Profokus, je pružiti priliku mladim, neprofesionalnim vizažistima, učenicima i početnicima u vizažizmu da predstave svoj talent i vještinu široj publici koja uključuje već afirmirane vizažiste kao i eventualne buduće poslodavce – poručuju iz Učilišta Profokus.
Učilište ProfokusTakođer će održati i prvo natjecanje učenika u dizajnu noktiju pod nazivom ‘Proljetni nail dizajn‘. Tema natjecanja, ‘Proljetni nail dizajn’, ima širok spektar motiva, a inspirirana je dolaskom proljeća, ponovnim buđenjem prirode i povratka zimom dugotrajno zatomljenih osjećaja. Zadatak natjecanja je ukrasiti i oslikati VEĆ IZGRAĐENE NOKTE, koji mogu biti prirodne dužine ili produženi, ali obavezno prethodno gelirani ili tretirani trajnim lakom. Na zadanu temu mogu se ukrašavati raznim tehnikama – 3D dizajnom, gelom ili akrilom te oslikavati gelovima, trajnim lakovima, običnim lakovima i akrilnim bojama.
Natjecanje ‘Proljetni nail dizajn’ će se održati na Zagrebačkom velesajmu, na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb, 8. ožujka 2019. godine.

Foto: Press – Profokus