fbpx

Prijavite se: Profokus – Make Up Natjecanje – Pop Of Color!

Zagreb…

Profokus: Za svakog natjecatelja osiguran je prigodni poklon, a najbolja tri natjecatelja čeka bogat sponzorski paket

Profokus Pop Of Color– Natjecanje će se prigodno održati na Dan žena, 8. ožujka 2019. godine na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. Ovogodišnja tema ‘Pop of Color‘, kao što i sam naziv govori, stavlja naglasak na intenzivne, kontrastne boje što omogućuje natjecateljima da se potpuno prepuste mašti i predstave svoju vlastitu interpretaciju teme. Cilj ovog, kao i dosadašnjih make up natjecanja u organizaciji Učilišta Profokus, je pružiti priliku mladim, neprofesionalnim vizažistima, učenicima i početnicima u vizažizmu da predstave svoj talent i vještinu široj publici koja uključuje već afirmirane vizažiste kao i eventualne buduće poslodavce – poručuju iz Učilišta Profokus.
Već trinaestu godinu zaredom, Učilište Profokus, zajedno s timom Beauty & Hair Expo Zagreb Zagrebačkog velesajma organizira etablirano make up natjecanje mladih neprofesionalnih vizažista te poziva sve učenike i početnike u ovoj struci da se prijave i demonstriraju svoju kreativnost i vještinu. Natjecanje s temom ‘Pop of Color’ će se održati na Dan žena, 8. ožujka 2019. godine na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb na Zagrebačkom velesajmu
– Za svakog natjecatelja osiguran je prigodni poklon, a najbolja tri natjecatelja čeka bogat sponzorski paket koji će im omogućiti daljnji razvoj talenta i usavršavanje na ovom području.
Prijave su otvorene do 27. veljače 2019. godine, a upute za prijavu i galeriju inspiracije pogledajte na linku – pozivaju iz Učilišta.

Foto: Press Profokus