fbpx

ELFS: Kupaći kostim koji ženu pretvara u seksi zavodnicu!

Iva Jerkovic

– Dvodijelni kupaći kostim bit će najhrabriji izbor ovo ljeto svake ELFS djevojke koja na nijednoj plaži neće proći nezapaženo, monokini kupaći kostim idealan je za ELFS party djevojke. Dok će jednodijelni klasični kupaći kostim biti odabir svih djevojaka koje vole uživati u skrivenim pogledima svih muškaraca – rekli su za Scenu Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.  ELFS je ove subote u trgovačkom centru Westgate u sklopu Garage Auto Showa predstavio kupaće kostime za ovo ljeto pod nazivom Summer in Elfs is Fun & Sexy. Modni dvojac kaže da će njihovi kupaći kostimi svakoj ženi podariti dodatnu dozu samopouzdanja jer su dizajnirani tako da laskaju svakoj figuri i svaku ženu pretvaraju u zavodnicu.

– ELFS kolekcija kupaćih kostima pod nazivom Summer in Elfs is Fun & Sexy dolazi u četiri modela i nekoliko boja. Nudimo dvodijelne kostime na vezanje i brazilski model te jednodijelne kupaće kostime i monokinije – objašnjava modni dvojac. Dodaju da su ove godine u trendu fluorescentne boje –  mint, losos, roza, nekoliko nijansi plave i neizbježna bijela i crna. Elfsi su nam otkrili što ih je inspiriralo.

Elfs

– Inspiraciju pronalazimo u ljetu, moru, suncu… Vođeni činjenicom da upravo kupaći kostimi otkrivaju naše tijelo brojnim pogledima posebna pažnja posvećena je odabiru materijala, izboru boja, kroju i modelu jer kupaći kostim svake žene mora biti savršen. U osnovi su to klasični modeli, u jakim bojama. Igrali smo se s mašnicama i vezicama.  Jako su jednostavni u čemu se svaka ELFS djevojka i žena može pronaći – kaže modni dvojac. A koja je veza ELFS kupaćih kostima i automobila.

– Lijepe žene – poručuju Elfsi. I za kraj dodaju da u ELFS kupaćem kostimu ljetna avantura može početi!

A kako je bilo na reviji pogledajte u fotogaleriji:

[nggallery id=78]