fbpx

Ne propustite: Počinje sedmo Ljeto u Ludensu

Koprivnica…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Ljeto u LudensuSedmu sezonu za redom Koprivničani će uživati u kazalištu pod zvjezdanim nebom. Ljeto u Ludensu će ove sezone svoja vrata otvoriti već 1. srpnja, a Koprivničanci će moći pogledati čak pet predstava. Ljeto u Ludensu otvara predstava ‘Nori krtica Martin‘ nastala u koprodukciji kazališta Oberon i kazališta Virovitica.
Junak predstave, Martin, seoski je momak iz općine Gornjo Brestje. U svojem obraćanju publici ocrtava svoje mnogobrojne nedaće od početka do kraja (tragi komične izvedbe kojoj je ime život. (…)
Predstavu prate i prekrasni muzički brojevi cimbula Gordane Evačić.
Tjedan dana kasnije, 8. srpnja, gostuje predstava ‘Od tišine do glazbe‘ Teatra Erato koja će biti izvedena u sklopu Jazz festa. 15. srpnja rezerviran je za performans ‘Gdje povlačiš crtu‘ (Sara Renar/SKROZ/MOSKAU), slijedi predstava ‘Balon‘ u produkciji Teatra Exit (22. srpnja). Ovogodišnji će festival zatvoriti predstava ‘Samo jedna žena‘ Gala teatra, koja je na rasporedu 29. srpnja.
Sve predstave na rasporedu su u 21.00 sati, dok će predstava ‘Od tišine do glazbe’ biti izvedena u 20.00 sati. Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u Le Petit Caféu, Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, te u uredu Ludens teatra (Dom mladih/1. kat).
Rezervacija ulaznica na broj: 048 671 615

Foto: Press