fbpx

3. sezona serije Agatha Raisin od petka na TV

Agatha Raisin

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 7. siječnja 2022. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15.55 sati počinje s prikazivanjem treće sezone serije Agatha Raisin.

Agatha Raisin

Agatha Raisin, vlasnica londonske agencije za odnose s javnošću, naizgled ima sve. Novac joj ne predstavlja nikakav problem, ima raskošan apartman na obali rijeke i uspješnu karijeru.

Agatha Raisin

No unatoč profesionalnim postignućima, Agatha je duboko nezadovoljna i razočarana. Maštajući o mirnijem životu, daleko od svega, odlučuje se na rano umirovljenje i seli se u seoce Carsely u Cotswoldsu…

Agatha je osnovala privatnu detektivsku agenciju, ali posao joj baš i ne cvate. Nakon što sazna da vlasnica uklete kuće strepi za vlastiti život zbog zagonetne paranormalne aktivnosti, Agatha se odluči umiješati…

Uloge: Ashley Jensen (Agatha Raisin), Jamie Glover (James Lacey), Matt McCooey (narednik Bill Wong), Jason Merrells (Sir Charles Fraith), Mathew Horne (Roy Silver), Lucy Liemann (Sarah Bloxby), Jodie Tyack (Toni Gilmour), Jason Barnett (viši inspektor Wilkes)

Autorica: M. C. Beaton

Foto: Press – HRT