fbpx

Noćni klub Maximus: Nije bilo nikakve pucnjave na koncertu Jelene Rozge!

Kotor…

Pjevačica je završila svoj koncert u diskoteci Maximus u 4 sata i 15 minuta. Nije bilo nikakve pucnjave u našem klubu, a nije je moglo ni biti jer zaštitari diskoteke Maximus odgovorno i savjesno rade svoj posao, tvrdi Irena Mačić iz kluba Maximus za portal Scena.hr

Maximus, Jelena RozgaJelena Rozga je prošli tjedan imala koncert u noćnom klubu Maximus u Kotoru. Srpski mediji objavili su kako su se oko četiri sata ujutro u publici sukobile dvije skupine ljudi. U klubu je, navodno, došlo i do pucnjave. Odmah po pisanju srpskih medija, prije tri dana, kontaktirali smo PR-a pjevačice Matu Rončevića.
– Ja nisam bio tamo, no razgovarao sam s njom. Jelena je čula za to što se dogodilo, no ona je već tada bila u hotelu na sigurnom – kazao je Rončević za portal Scena.hr. Kontaktirali smo i klub Maximus. PR kluba Maximus, Irena Mačić, kroz nekoliko sati na e-mail poslala nam je odgovore na pitanja – je li u klubu na koncertu ili nakon koncerta Jelene Rozge došlo do pucnjave ili nereda te što se točno događalo te noći.
Maximus– S obzirom na to da nije prvi put da nam se događa ovako nešto, a da su već srpski mediji pitali nešto slično, zbog dojave koju su dobili od, kako je jedna novinarka rekla,“ izvora kojeg neću ovoga puta spominjati“, mogu vam odgovoriti isto što sam i njima rekla. Pjevačica Jelena Rozga završila je svoj koncert u diskoteci Maximus u 4  sata i 15 minuta. Nije bilo nikakve pucnjave u našem klubu, a nije je moglo ni biti jer zaštitari diskoteke Maximus odgovorno i savjesno rade svoj posao. Prije svega, nije dozvoljeno unošenje bilo kakvog oružja u klub, što zaštitari na ulazu provjeravaju kod posjetitelja kluba. Također, zaštitar kluba reagira na bilo kakav oblik vandalizma ili neprikladnog ponašanja. Pod time podrazumijevam bilo koji oblik napada – naglasila je Irena iz kluba Maximus eksluzivno za portal Scena.hr.

Foto: MAXIMUS Kotor