fbpx

Nikolina Ristović uživala na zimovanju u St. Moritzu!

Elitna destinacija…

Nikolina Ristović je dvanaest dana uživala na skijanju u St. Moritzu u Švicarskoj. To je elitna destinacija za ljubitelje luksuza. Voditeljica, kaže, da nije pretjerana obožavateljica skijanja, ali je uživala u ostalim zimskim aktivnostima.
Nikolina Ristović– Nisam puno skijala, ali smo planinarili i jahali – rekla je lijepa televizijska voditeljica ekskluzivno za portal Scena.hr. Nikolina je dobila i pokoji kilogram viška jer joj je boravak na svježem zraku otvorio apetit.
– Tamo ima uistinu puno odličnih restorana pa smo puno jeli. Sad ću malo pripaziti na prehranu – iskrena je bila Nikolina. Na zimovanju je ‘napunila baterije’ jer je čeka puno poslovnih obveza. Nikolina je zadovoljna angažmanom u emisiji ‘Bulevar’ na televiziji B92, a i gledatelji su je odlično prihvatili. Otkrila je koliko se razlikuje rad na beogradskoj televiziji od rada na našoj televiziji.
– Rad na televiziji ne razlikuje se puno, ali oni puno više investiraju u programe, stalno izbacuju nove formate i puno je življe – istaknula je supruga povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića.

Foto: Privatni album