Severina vrućim ljetnim hitovima rasplesala Makarsku
By redakcija On 4 kol., 2019 At 10:12 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Makarska…

SeverinaKraljica domaće glazbe Severina vrućim ljetnim hitovima obilježila je nezapamćeni party vikend u srcu makarske rivijere. Severina je mamila poglede u zanimljivoj haljini koja otkriva njezinu uvijek savršenu liniju, a već prvom izvedbom hitova s novog albuma Halo podigla je na noge tisuće posjetitelja iz brojnih zemalja regije i svijeta. Nezaboravan provod ispunjen glazbom, Severinaplesom, pozitivnom energijom i emocijama trajao je do ranih jutarnjih sati, a do posljednjeg mjesta ispunjen klub najljepši je poklon omiljenoj glazbenici.
Nakon više nego uspješnih koncerata brojnih hrvatskih i regionalnih zvijezda, uzbudljive makarske ljetne noći nastavljaju se u petak, 9. kolovoza kada nas na velikoj pozornici kluba očekuje istinski kralj zabave Joško Čagalj Jole. Njegovi najljepši ljubavni hitovi kao što su Nosi mi se bijela boja, Zove zove, Nisi me voljela bez sumnje će vam se uvući pod kožu i prikovati vas za najljepši plesni podij do ranih jutarnjih sati.
Sredinom kolovoza posjetitelje Makarske razveselit će i regionalna zvijezda Željko Joksimović. Glazbenik koji je dva puta uspio napuniti zagrebačku Arenu uvijek se s veseljem odazove nastupima u Hrvatskoj. Uz još nekoliko nastupa diljem naše zemlje, Joksimović nas u Makarskoj očekuje u petak, 16. kolovoza.

Foto: Press

comment closed