fbpx

Dejan Lovren: Mi se nećemo zadovoljiti s ovime, uvijek tražimo više

Vatreni…

Vjerujemo u sebe, znamo da možemo još i bolje, a to je najvažnije, kaže Dejan Lovren

Dejan Lovren– Ne pratim puno engleske medije jer sam koncentriran na utakmicu, ali mogu zamisliti kako u Engleskoj vlada pozitivno raspoloženje. I hrvatski narod mnogo očekuje od utakmice. Bit će teško, ali i zanimljivo, za obje momčadi. Poznajem dosta engleskih reprezentativaca, često ih susrećem u ligaškim utakmicama, ali mi ionako znamo koje su njihove kvalitete i ne treba na njih trošiti puno riječi. Mogu ih samo dodatno hvaliti. Prema Kaneu imamo puno poštovanje, on kroz više sezona pokazuje da je jedan od najboljih napadača Premiershipa. Neprestano zabija, ali nije samo on prijetnja. No, budemo li spremni i budemo li sve pokrivali kao protiv Argentine, mislim da neće biti problema – rekao je Dejan Lovren.
Dejan LovrenHrvatski reprezentativac Dejan Lovren najavio je polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji, u kojemu će Vatreni snage odmjeriti s Englezima.
– Mala smo zemlja s mnogo uspješnih sportaša i mnogi to prepoznaju. Mi se nećemo zadovoljiti s ovime, uvijek tražimo više, a izbornik nam je od početka ukazao povjerenje, čak i kada drugi nisu vjerovali u nas. Atmosfera je pozitivna, svi uživamo, pratimo ono što se zbiva u Hrvatskoj i to će nam uvijek ostati u sjećanju. Radimo najbolje što možemo. Vjerujemo u sebe, znamo da možemo još i bolje, a to je najvažnije. Prošli smo sve i svašta, nikada nije bilo lako hrvatskom narodu, nije ni sada, ali drago nam je da ih svojom igrom možemo razveseliti i dat ćemo sve od sebe kako bismo kući donijeli medalju – dodao je Dejan Lovren.
– Nije svejedno što smo igrali dva puta po 120 minuta, ali imali smo vremena za oporavak. Profesionalci smo. Spremni smo. Znamo kakav je ulog, a u takvim trenucima svi zaboravljaju na mogući umor. To je prilika koja se pruža jednom u životu, a nekima možda i nikada. Sve pohvale Rusiji na vjerojatno najbolje organiziranom Svjetskom prvenstvu. Nadam se da će nas bodriti i ruski navijači, kao i naši, ali znamo da nas podržava i cijela naša domovina – zaključio je Dejan Lovren.

Foto: Press – HNS