Marija Kulušić: Veličanstvena gotička arhitektura!

Predstavljanje…

Marija KulušićSamo dva dana prije predstavljanja nove kolekcije na Perwoll FASHION.HR-u, mlada dizajnerica Marija Kulušić lansirala je kampanju za proljeće/ljeto 2014.
Veličanstvena gotička arhitektura bila je glavna nit vodilja ove kolekcije. Elementi poput šiljatih lukova karakterističnih za velebne gotičke katedrale te ostale građevine, isprepliću se u odjevnim predmetima. U skladu s tom vizijom kampanja je snimana na lokaciji zagrebačke poznate građevine – kockice, koja je djelo čuvenog arhitekta Ivana Vitića. Za fotografije je zaslužan Jure Perišić, a make up je djelo Petre Sever. U ulozi modela našla se Anja Polić iz modne agencije My Guys Models.
Marija Kulušić, debitirala je prošle sezone na pisti Perwoll FASHION.HR-a predstavljajući kolekciju kao pobjednica natječaja LIFT by Perwoll. I ove godine otvoren je natječaj koji pomaže u afirmaciji domaćih i regionalnih mladihMarija Kulušić modnih dizajnera, a organiziran je u sklopu sajma mode ZONA 45 koji će se održati od 9. do 11. svibnja na Trgu bana Jelačića. Silvio Ivkić, Marija Kulušić, Adela Kliškić i Nikola Barbir, Aleksandar Žarevac, Matija Čop, Katja Kuhar i Morana Krklec mlada su dizajnerska imena koja su svoju afirmaciju doživjeli kroz ovaj natječaj te svojim uspjehom potvrđuju značaj cijelog koncepta.
Svoju novu kolekciju Marija Kulušić će predstaviti u petak 28. ožujka na Perwoll FASHION.HR-u koji se održava u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Foto: Jure Perišić