Ulaz besplatan – ne propustite: Božić u kvartu
By redakcija On 18 pro., 2017 At 12:24 PM | Categorized As Događanja, Gastro, LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Zagreb…

KNAP-ov Božić u kvartu od 22. prosinca 2017. godine

Božić u kvartu– Pred kraj samoga Adventa, u petak, 22. prosinca 2017. godine od 17.00 sati, Centar KNAP vas poziva na Božić u kvartu. Ako vam je dosta gužve u centru grada, zavirite u naše mirno i ugodno dvorište gdje smo pripremili veseli i raznolik program za male i velike – pozivaju organizatori.
Centar Knap pripremio je u ovo blagdansko vrijeme događaj pod nazivom Božić u kvartu, a održat će se 22. prosinca 2017. godine s početkom od 17.00 sati. U sklopu događanja održat će se ‘Last minute Božićni sajam’, ‘Poštanski ured Sjevernog pola’, dječja predstava te obiteljska predstava Dr.Wong.
– Započeti ćemo s Last minute Božićnim sajmom u 17.00 sati, gdje ćete moći pronaći mnogo maštovitih i unikatnih poklona, prirodne kozmetike, umjetničkih radova, nakita, ukrasa za bor, sitnih božićnih kolača i svih onih sitnica bez kojih Božić ne bi bio potpun. Tu je i poseban poštanski ured Sjevernog pola gdje će najmlađi, ali i oni malo veći taman na vrijeme stići napisati pismo djedu Božićnjaku uz pomoć njegovih vilenjaka. Osim što ćete u Knapu riješiti problem oko poklona za svoje najmilije, napisati pismo djedu, moći ćete uživati uz najljepše božićne pjesme koje će pjevati naši Kikići, zbor glazbene škole Baloković i njihov posebni gost – mladi operni pjevač Kristijan Dragović. Za najmlađe smo naravno pripremili poseban poklon; predstavu – Kako su djeca pomogla Vilenjaku koju će u 18 sati izvesti naši prijatelji kazališna skupina ABCD.
Za kraj, u 20.00 sati, roditelji će se s djecom moći opustiti uz našu nagrađivanu božićnu komediju za cijelu obitelj – Dr. Wong u izvedbi Tetara Gaudeamus – pozivaju organizatori.

Program – Božić u kvartu:
17.00 – 20.00 sati – Last minute Božićni sajam
17.00 – 20.00 sati – Poštanski ured Sjevernog pola
17.30 sati – pjevaju nam Kikići
18.00 sati – dječja predstava – Kako su djeca pomogla Vilenjaku
19.00 sati – dječji zbor Kikići i Slavuji
19.30 sati – zbor Glazbene škole Z.Balokovića + Kristijan Dragović – kontratenor
20.00 sati – obiteljska predstava Dr.Wong

Foto: Press

comment closed