Modna manifestacija 8. Riječke stepenice!
By redakcija On 18 kol., 2014 At 12:24 PM | Categorized As LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Rijeka…

Fotogalerija

Riječke stepenice– Izuzetno me raduje što ćemo na 8. Riječkim stepenicama ove godine imati priliku uživati u čak jedanaest modnih revija. Nakon manifestacije ponovno smo organizirali showroom koji se prošle godine pokazao kao vrlo interesantan sa dobrom posjećenosti. Na vrhu stepenica prikazati će se izložba slika i ručno oslikanih šalica iz bijele faze umjetnice Sandy Uran te postava eksponata nakita Diana’S akademske slikarice Diane Sokolić. Nakit je napravljen od pleksiglasa i PVC-a, a predstavljen je na Pariškom sajmu mode ove godine kao i u britanskim izdanjima časopisa mode – rekla je direktorica manifestacije Ivana Delač Đolo.
Modna manifestacija i turistička atrakcija grada Rijeke 8. Riječke stepenice održati će se u petak 29.kolovoza u 20,30 sati. Ovih je dana snimljen i modni editorijal sa dijelom kolekcija koje će posjetitelji moći vidjeti na manifestaciji. Ispred objaktiva Lavie studia fotografkinje Viviane Lokmer Šuline pozirale su Paula Tomić, Jana Delač i Mia Mohorić koje će uz brojne druge manekenke poput Miss Universe Hrvatske Ivane Mišure i Ivane Paris, Miss Hrvatske Lane Gržetić, Vedrane Linardić, Nikoline Miletić nositi modne revije.
Na Riječkim stepenicama svake godine u ulozi manekena pojavljuju se uz manekenke i manekene  i brojne poznate osobe.
– Još uvijek ne bih otkrivala koje će poznate osobe prošetati našom pistom. Ovim putem pozivam sve zainteresirane da dođu u centar grada i pridruže nam se na manifestaciji jer će program, koji ove godine vodi Ana Radišić, kao i uvijek biti spektakularan. Nadamo se samo da ćemo imati lijepo vrijeme iako prognoza za 29. kolovoz ujutro najavljuje mogućnost oborina. Nama je samo važno da kiša prestane do podneva kada ćemo početi sa radovima i pripremom scene stoga manifestaciju nećemo prolongirati ako samo ujutro bude kišilo. No, ipak, u slučaju kiše rezervirali smo alternativni datum, manifestacija bi se tada održala 5.rujna – dodala je Ivana.
Ovaj modni događaj svake godine pobuđuje jako velik interes publike stoga je ulaz na revije slobodan.

Foto: La Vie studio
Fotogalerija:

comment closed