fbpx

Ivana Mišura i Stjepan Hauser postali bliski prijatelji!

Zanimljivost iz života…

EKSKLUZIVNO: Miss Universe i poznatog glazbenika povezala je promocija Hrvatske

– Direkcija Miss Universe je pozvana na promociju novog  singla 2CELLOS-a, odnosno obrade ‘I Will Wait’ grupe Mumford & Sons, a i željeli smo vidjeti spot koji su snimili na Plitvičkim jezerima – uz tajanstven osmijeh je rekla Miss Universe ekskluzivno za portal Scena.hr. Ivana Mišura je posljednjih dana sve češće u društvu poznatog glazbenika Stjepana Hausera. Prati ga na važna događanja, a došla je i na predstavljanje novog spota 2CELLOS-a.

Stjepan Hauser

– Veza između mene i Stjepana je jedno lijepo prijateljstvo. Upoznali smo se u lipnju. On je jako zabavan, pozitivna je osoba i stalno se šali. Iskren je i ne pretvara se. I mislim da ga zato ljudi vole – istaknula je Ivana. Miss Universe i Stjepan vole se družiti. Povezalo ih je, kaže Ivana, to što oboje promoviraju Hrvatsku, a dodatno ih spaja ljubav prema glazbi. Naime, Ivana je završila osnovnu glazbenu školu i svira klavir.
– Ali već dugo nisam svirala jer me život odnio u drugom smjeru – naglasila je zgodna Ivana. O tom lijepom prijateljstvu razgovarali smo i sa Stjepanom.
– Ivana i ja smo najbolje prijateljice – kroz smijeh je kratko rekao Stjepan.

2CELLOS će 2. kolovoza nastupiti na Schengenfestu, najvećem slovenskom ljetnom festivalu koji će se održati od 1. – 3. kolovoza.

Foto: Press