fbpx

Životinjski pomladak – Prva godina života

Na HRT…

Dokumentarna serija Životinjski pomladak od petka na HRT-u

Životinjski pomladak

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka 25. rujna 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 20.05 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Životinjski pomladak (Prva godina života).
Grabežljivci, suparnici, promjenjiv okoliš i borba za hranu i status. Sve to prvih dvanaest mjeseci čini najtežim dijelom opstanka mlade životinje. Dokumentarna serija prati dramatičan život šest mladunaca dok odrastaju i doživljavaju prvu godinu u divljini.
Čudesno ponašanje. Emotivne priče. Znanstvena otkrića. Serija iz blizine promatra mladunčad, čopore i klanove, pa baca novo svjetlo na njihov svijet i na to kako globalne promjene kroje kušnje s kojima se suočavaju.
Životinjski pomladak

Bilo da je to u šumama Šri Lanke ili u kenijskoj savani, sve se životinje moraju prilagoditi svome okolišu. Mladunče planinskog gorile probija se kroz šumski labirint. Mladi slon uči kako razlikovati prijatelje od neprijatelja. A leglo mladunčadi sjeverne lisice žuri se u samostalnost prije nego što navali oštra zima.

Foto: Press