fbpx

Janko: Bilo mi je lijepo natjecati se u Plesu sa zvijezdama!

PLES 2013-03  0065Treću emisiju ‘Ples sa zvijezdama‘ napustio je Janko Popović Volarić, a najbolje plasirana bila je Ornela Vištica, koja je dobila maksimalan broj bodova.
Večerašnja emisija bila je ujedno i najneizvjesnija ove sezone, uz čak tri izjednačenja po broju bodova žirija, a plesalo se na filmsku glazbu.

Janko Popović Volarić i njegova plesna partnerica Valentina Walme ove su subote plesali quickstep, za koji su dobili 20 bodova. Žiri im nije bio naklonjen, a  posebno strog bio je Davor Bilman.
– Najžalosnije je što se vidi da se vi trudite, ne mogu komentirati quickstep, no ukoliko vas netko pozove za kuma na svadbi, držite se govora – komentirao je Bilman. Ipak, Janko je sportski podnio ispadanje te se našalio  na svoj račun.
– Ovime je zaustavljen naš put do finala, šalim se, stao sam usred koreografije, nije da su mi baš sjeli plesni koraci, mislim da je apsolutno realno od ocjena nadalje. Dojmovi iz emisije su mi sjajni, žao mi je zbog Tine da sam ju toliko namučio, no bilo mi je jako lijepo natjecati se u Plesu sa zvijezdama – rekao je Janko.

PLES 2013-03  0171Ornela Vištica i Marko Herceg za svoju su izvedbu tanga dobili čak 40 bodova i pohvale žirija.

– Općenito je jako dobro, imate krasno držanje, dali ste si truda, čestitam na performansama – ocijenio je član žirija Elio Bašan, dok je Milka Babović rekla kako su njih dvoje plesali kao jedno.
– Ja sam bila toliko uživljena u taj tango tako da sam dala i srce i dušu i nisam razmišljala o bodovima i rezultatu. Pod emocijama sam i jako sam sretna. Ovakav rezultat nam daje veliki poticaj za nastup sljedećeg tjedna – nije krila oduševljenje Ornela.

Mislav Čavajda i Petra Jeričević ove su subote plesali rumbu na temu iz Jamesa Bonda Skyfall, a za svoj su nastup dobili 38 bodova. Elio je pohvalio Mislavov nastup, uz komentar kako je priča koreografski bila dobra do kraja, uz odličnu interpretaciju.
– Ocjene su bile korektne. Mi smo se stvarno trudili ovaj tjedan i jako nam je bilo stalo do rumbe. Potajno smo se nadali ovako dobrim bodovima. Stvarno smo se emotivno vezali i onda smo se nadali da će to doći do žirija i publike – rekao je Mislav.

PLES 2013-03  0016S njima izjednačeni po broju bodova Iva Mihalić i Robert Schubert, koji su također dobili 38, plesali su jive na temu iz filma Pulp Fiction, uz posebne pohvale Dinka Bogdanića, koji je pohvalio Ivine korake na poluprstima, dodavši kako nije imao nikakve zamjerke.
– Super smo zadovoljni. Ja sam imala strah od jivea zato što je brz i dinamičan, ali evo, ispalo je prekrasno. Hvala žiriju na visokim ocjenama i drago mi je da su nagradili naš trud – rekla je Iva.

Sanda Dubravčić i Nicholas Quesnoit za svoj su bečki valcer dobili 32 boda, a njihov nastup komentirao je Elio, koji je rekao kako je to bio netipičan bečki valcer po glazbi te kako su  stvarno ispunili kvotu figura, dodavši kako je bilo lijepo u glazbi, uz savjet da  leđa budu malo fleksibilnija.
– Ja sam jako, jako zadovoljna kako smo to otplesali i mislim da u ovom trenutku nisam mogla dati bolje. Sljedeći tjedan je salsa, a meni je salsa mrak, prekrasna. No, što će od toga ispasti vidjet ćemo, no mogu najaviti da ću sljedeći tjedan pokazati svoje tajne adute – rekla je Sanda.

Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić za svoju su rumbu na temu iz filma Titanic dobili također 32 boda i pohvale žirija.
– Mislim da je ovo bio vaš najbolji ples, linije su bile jako dobre,  priča kao priča je super ispričana iako osobno mrzim tu pjesmu – kazao je Davor Bilman.

Ronald Braus i Ana Domišljanović večeras su plesali jive za koji su dobili 30 bodova, no bilo je vrlo tijesno te su sa Jankom i Valentinom ostali kao zadnja dva para, a  prošli su dalje nakon što su zbrojeni glasovi žirija pokazali kako su imali devet glasova više.
– Bilo je napeto do samog kraja, tijesno, bilo je neugodno stajati  dolje i čekati, ali eto, ovaj puta sa sjajnim završetkom, nama je bilo dobro, mi smo zadovoljni, što se samih bodova tiče, mi smo u zlatnoj sredini – rekao je Ronald.

GiulianoGiuliano i Marija Stošić večeras su s Jankom podijelili posljednje mjesto po broju bodova, odnosno 20 za svoju rumbu, no glasovi gledatelja odveli su ih u novu emisiju.
– Nije baš nešto prošlo sjajno kod žirija, može se reći da je prošlo očajno. Zato sreća da imamo glasače. Mi smo dali sve od sebe i meni se svidilo . Sljedeći ples mi je samba, a ja o sambi ne znam ništa pa ćemo vidjeti kako će to ispasti – otkrio je Giuliano.