fbpx

Poseban In memoriam program: Ivo Gregurević

Na TV…

HRT danas pripremio poseban In memoriam program Ivo Gregurević na HTV1 i HTV3

Ivo GregurevićU povodu smrti jednog od najvećih hrvatskih glumaca Ive Gregurevića Hrvatska radiotelevizija (HRT) danas, u četvrtak 3. siječnja 2019. godine priprema poseban In memoriam program na Prvom i Trećem programu (HTV1 I HTV3).
Tako će već u popodnevnoj emisiji ‘Dobar dan Hrvatska’ na Prvom programu (HTV1) biti emitiran prilog posvećen tom velikanu hrvatskog glumišta – s gostima u studiju, kolegama i prijateljima Ive Gregurevića – a bit će mu posvećena i ‘Tema dana’ u središnjem večernjem Dnevniku, također s uglednim gostima u studiju, koji će govoriti o tom osebujnom filmskom, televizijskom i karizmatičnom kazališnom glumcu.
Ivo GregurevićA potom navečer, od 20:05 sati na HTV1 počinje ‘Večer posvećena Ivi Gregureviću’, igranim filmom ‘Ne dao Bog većeg zla’ prema scenariju Gorana Tribusona i u režiji Snježane Tribuson – s Gregurevićem u nenadmašnoj ulozi tate Branka, za koju je 2002. dobio i Zlatnu arenu za najbolju glavnu mušku ulogu – a koji će potrajati sve do ‘Otvorenog’ u 20:55 sati. Zbog toga se pomiče i satnica na Drugom programu (HTV2), pa će tako serija ‘Crna lista’ biti emitirana u 21.00 sat, a film ‘Ta divna splitska noć’ počinje u 21:55 sati.
Popularna humoristična serija ‘Odmori se, zaslužio si’ s Gregurevićem u glavnoj ulozi će biti emitirana danas na Drugom program u svom redovnom terminu u 17:32 sati.
Na Trećem program (HTV3) u 22:00 sati počinje Posebna emisija ‘In memoriam Ivo Gregurević’, u kojoj će uživo u studiju gostovati Gregurevićevi kolege glumci, redatelji i kritičari, da bi već u 22:30 sati počeo film Branka Schmidta ‘Imena višnje’, također s Ivom Gregurevićem u glavnoj ulozi.
A sutra, u petak 4. siječnja 2019. godine u 18.00 sati na HTV1 bit će emitirana popularna ‘Svlačionica’, u kojoj je Robert Knjaz još 2014. ugostio upravo glumačku ikonu Ivu Gregurevića.

Foto: Press arhiva