fbpx

Maja Bajamić ukrala pažnju energičnim plesom na kiši

Razuzdana zabava na Farmi

Uz malo mašte, svaki dan na Farmi nova je prilika za zabavu i veselje, a to su dokazali domišljati farmeri koji su odlučili organizirati Afričku noć. Ulogu glavnog zabavljača preuzeo je Prince koji je farmere zarazio ritmom tradicionalnih afričkih pjesama.

Maja Bajamić

– Dobra večer, ja se zovem Prince, a ovo je Afrička noć – povikao je te tako obilježio svečani početak slavlja, a farmom su se proširili zvuci bubnjeva i pjesme.
Dobru zabavu nije mogla pokvariti ni jaka kiša, koja je farmerima poslužila kao rekvizit za još luđi provod i ples na kiši.
– Plesali smo kao u Africi, to je ta energija iznutra – rekao je Prince koji se osjećao kao da je ponovno u rodnoj zemlji.
– Preponosan je, presretan! To je njegova večer, slavimo njegovo podrijetlo, njegove običaje, njegovu tradiciju. Uživjeli smo se u uloge i stavili smo boje po sebi – rekla je Maja Bajamić koja se potpuno prepustila ritmovima ludila.

Maja Bajamić

– Mislim da najviše koketnosti, zavodljivosti, prirodnog nekog momenta senzualnosti i seksepila imam ja – priznala je Maja Bajamić ranije toga dana, a to je i dokazala tijekom Afričke večeri ukravši pažnju svojim energičnim plesom na kiši.
Atmosferi nisu mogli odoljeti ni ostali farmeri koji su također sudjelovali u nezaboravnom plesu dok su u glas pjevali poznatu melodiju.

Foto: Press