fbpx

Sajam vjenčanja Opatija 2014.!

Palčić gore…

Sajam vjenčanja vraća se u Opatiju 18. i 19. siječnja i otvorit će svoja vrata budućim mladencima i svim ljubiteljima vjenčanja u prekrasnom prostoru nove Sportske dvorane Marino Cvetković. Grad Opatiju i Sajam vjenčanja veže duga tradicija organizacije vjenčanja, ali i velika ljubav prema budućim mladencima i vjenčanjima, stoga će zajednička sinergija oslikati veličanstvenu uvertiru u mjesec zaljubljenih. Sajam vjenčanja manifestacija je koja sjedinjuje Sajam vjenčanjanajbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, vrijedne nagradne igre, ali i manifestacija koja obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem. Šesnaest godina tradicije je za nama, što je dokaz uspješnosti i kvalitete ovog projekta koji s velikom ljubavlju organiziramo u četiri grada u Hrvatskoj: Osijeku, Opatiji, Splitu i Zagrebu. Stoga smo i ove godine pripremili pregršt zanimljivosti i događanja kako bismo budućim mladencima olakšali pripreme za vjenčanje te ih upoznali s novostima iz svijeta vjenčanja.
S velikim zadovoljstvom najavljujemo i nastavak odlične suradnje Sajma vjenčanja s nacionalnom humanitarnom akcijom ‘Palčić gore!’, kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli na sajmu svaki je posjetitelj u prilici osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, ali prije svega pomoći palčićima. Pokažimo im da uz nas nisu sami, darujmo im život jer on nema cijenu.
Humanitarnu akciju ‘Palčić gore!’ podržat će i brojne poznate osobe koje će u subotu navečer 18. siječnja na VIP modnoj reviji u 18 sati prošetati pistom uz modele i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o tom problemu. Posjetitelji će uživati jer nas očekuju Ivana Delač Đolo, poduzetnica i bivša Miss Universe, Jelena Urukalo, voditeljica i model, Ivana Paris, bivša Miss Universe, Jelena Kovačević, najtrofejnija hrvatska karatistica, Mario Šivolija, boksač, Filip Kleva, glumac, model i bivši Mister Hrvatske, Nikolina Miletić, Marija Mažar te mnogi drugi. Zanimljivosti i događanja 14. Sajma vjenčanja su brojna – od svakodnevnih modnih revija ekskluzivnih salona vjenčanica i poznatih modnih dizajnera do plesne radionice, degustacije slastica te make up & hair showa. Ulaz na sajam je slobodan, a radno vrijeme sajma je subota od 10 – 20 sati i nedjelja 10 – 19 sati.

PROGRAM SAJMA VJENČANJA

Subota 18. 1. 2014.
10.00 otvaranje sajma
12.00 modna revija & degustacija torti i slastica
16.00 plesna radionica
18.00 VIP modna revija
20.00 zatvaranje sajma

Nedjelja 19. 1. 2014.
10.00 otvaranje sajma
10.30. Google radionica „Integracija interneta u industriji vjenčanja“
12.00 modna revija & degustacija torti i slastica
16.00 promocija frizura i make-upa (Iva Ujević & Paola Peček)
17.00 modna revija
19.00 zatvaranje sajma