fbpx

Paul Hollywood: Život jednog slastičara

Od petka na HTV2 dokumentarna serija Paul Hollywood: Život jednog slastičara

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 4. lipnja 2021. godine na Drugom programu (HRT- HTV2) u terminu od 12:30 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Paul Hollywood: Život jednog slastičara.

Paul Hollywood

Ova autobiografska serija prati život Paula Hollywooda, od njegovog odrastanja u Merseysideu i karijere u hotelima s pet zvjezdica pa sve do mjesta u žiriju slastičarskog natjecanja.

Paul Hollywood

Paul će s nama podijeliti svoje omiljene recepte koje je prikupio tijekom duge karijere te nam pokazati kakav se čovjek krije iza neumoljivog člana žirija natjecanja “Dobar, bolji, najbolji… britanski slastičar”.

Paul Hollywood, gledajući snimke svoje audicije, prisjeća se kako je bilo suditi na natjecanju “Dobar, bolji, najbolji… britanski slastičar”. Usto nam pokazuje nikada prije viđene snimke onoga što se događalo iza kulisa dobro poznatog šatora.

Uloge se mijenjaju kad se bivši sudionici natjecanja, Val i Selasi, vraćaju kao žiri te izazivaju Paula da pripremi ukusnu roladu s pistacijama i džemom od ruža. Paul će zaviriti u svoju zbirku recepata koje je prikupio tijekom duge karijere kako bi pripremio svoje omiljene slastice.

Foto: Press