fbpx

Kriminalistička serija Priznanje od petka na malim ekranima

Priznanje u trajanju od šest epizoda

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 13. studenog 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u večernjem terminu od 22.00 sata počinje s prikazivanjem kriminalističke serije Priznanje u trajanju od šest epizoda.

Priznanje

U središtu ove napete suvremene drame je priča o istinitom zločinu koja tjera na razmišljanje – priča o istražitelju koji je odlučan u namjeri da pod svaku cijenu ubojicu privede pravdi. 22-godišnja Sian O’Callaghan nestala je 2011. nakon izlaska s prijateljima. Njezin zabrinuti partner prijavljuje nestanak, a glavni inspektor Steve Fulcher (Freeman) počinje rekonstruirati gdje je posljednji put viđena. Vjeruje da je Sian još živa i da je negdje zatočena pa pokreće hitnu i opsežnu pretragu.

Priznanje

Zahvaljujući marljivom i detaljnom radu policije, Fulcher zajedno s timom otkriva snimke nadzorne kamere koje prikazuju Sian u High Streetu, što ih vodi do ključnih tragova u istrazi. Vrijeme polako curi, a Fulcher je sve bliže glavnom osumnjičeniku, mjesnom taksistu Christopheru Halliwellu.
No nakon napetog sukoba na zabačenoj seoskoj lokaciji, Halliwell mu otkriva nešto zbog čega će istraga nepredviđeno krenuti u sasvim drukčijem smjeru. Fulcher mora donijeti odluku koja će mu promijeniti život. Hoće li slijediti policijsku proceduru ili će uhvatiti ubojicu?

Foto: Press