fbpx

Zvonimir Pranjić: Glumim ulogu šmekera ili ‘felge’!

TV reklama…

Zvonimir Pranjić– Ulogu u jednoj našoj TV reklami za naše poznato pivo dobio sam sasvim slučajno prijavivši se na casting. Sreći nije bilo kraja, jer uz mnoštvo ljudi izabran sam baš ja. Osjećaj je bio predobar, surađivati s takvom gardom jer su oni jedni od naših najjačih i najcjenjenijih glumaca. Najviše me se dojmio Goran Navojec, čovjeku se možeš smijati 24 sata na dan. A u kompi s Reneom Bitorajcem i Goranom Bogdanom to je vrh. Snimanje je bilo predobro, dugo je trajalo i svladao me umor jer sam radio još prije toga – rekao je za portal Scena.hr Zvonimir.
Zvonimir PranjićZvonimir Pranjić dolazi iz Slavonskog Broda, u manekenstvu je od svoje 17 godine ali ‘veće stvari’ je počeo snimati kad je došao na studij. Po struci je inženjer radiologije. Njegova matična agencija je modna agencija ‘Sandra’. A surađivao je i s mnogim drugim agencijama. Snimao je mnogobrojne editorijale, kampanje, od kojih mu je u najljepšem sjećanju ostalo snimanje za naše poznate hotele.
– Volim modu i nosio sam sve revije od ‘Dana vjenčanja’, ‘Sajma Vjenčanja’, ‘Fashion.hr’, ‘Fashion week’ te za mnoge časopise. Volim naše kreatore koje najviše i cijenim pa bih izdvojio Borisa Banovića – koji je svojom prvom kolekcijom još jednom pokazao i dokazao zašto je na vrhu, te neprikosnoveni Ivica Klarić i Toni Rico – dodao je Zvonimir.

Foto: Privatni album