fbpx

Dokumentarna serija Dinastije: Čimpanza

Od iduće srijede na HTV-u Dinastije: Čimpanza

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od srijede, 25. kolovoza 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 11 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Dinastije: Čimpanza.

Čimpanza

Serija Dinastije: Čimpanza je snimana više od četiri godine na veličanstvenim svjetskim lokacijama intiman je prikaz života nekih od najkultnijih životinja na svijetu.

Čimpanza

Kako pratimo njihove priče, svjedočimo nevjerojatnoj odlučnosti u zaštiti obiteljske loze kad su suočene sa suparnicima ili kušnjama teških uvjeta u kojima žive.

Ova prekrasno snimana serija istražuje složene odnose pet naših najslavnijih i najugroženijih životinja te prikazuje timski rad potreban za zadržavanje teritorija.

Od afričkog divljeg psa, koji se mora sukobiti s ambicioznom kćeri u opasnoj borbi za dragocjeno lovište, do mužjaka čimpanze, koji se očajnički pokušava vratiti na vlast nakon što ga je potukao suparnik u čoporu, serija vas uvlači u svaki dirljivi trenutak i svaku tužnu izdaju kojom jedinke nastoje stvoriti dinastiju koja će vladati generacijama.

Foto: Press